Afbeelding

Idenburg Car Solutions

autonieuws

Editie: Week 7, Jaargang 23 |

DELFT – Idenburg Car Solutions is een veelzijdig autobedrijf met verschillende onderdelen. Idenburg Car Solutions is bijvoorbeeld het uitgelezen adres voor al uw autobanden, APK, reparatie en vervanging van voorruiten.
Als erkend FOCWA-bedrijf is Idenburg Car Solutions aangesloten bij Beste Garage. Iedereen kan bij het bedrijf aan de Schieweg 81 terecht om de buitenkant van de auto in een lakbescherming te laten zetten, zoals Flon4000, Diamondbrite of een nanocoating. “Een ander onderdeel binnen ons bedrijf is de reparatie- en onderhoudsafdeling”, zegt Martin Idenburg. “Hier kunt u al terecht voor een kleine servicebeurt vanaf 69 euro en voor een grote beurt vanaf 169 euro, maar natuurlijk ook voor alle andere reparaties aan uw auto.”
Bij de wasstraat op het terrein wordt water gebruikt dat wordt opgepompt van 60 meter diepte, zodat er geen kostbaar drinkwater hoeft te worden gebruikt. Wie zijn auto laat wassen in de wasstraat van Idenburg Car Solutions is zeker van een goed resultaat. Voordat de auto de wasstraat in gaat, wordt de auto handmatig voorgewassen. Dit betekent dat insecten en resten van vogeluitwerpselen alvast week gemaakt worden. De carwash heeft een uniek programma, namelijk de VIP-was. Wie hiervoor kiest rijdt eerst door de wasstraat. Daarna mag de auto naar binnen, waar het voertuig van binnen wordt schoongemaakt, terwijl de autobezitter een kopje koffie drinkt. Idenburg Car Solutions is het enige bedrijf in Delft en omstreken die zo’n programma voor 25 euro aanbiedt. “Momenteel zijn we bezig de laatste poot van het bedrijf op te zetten: de verkoop van auto’s. In het goedkope prijsniveau, auto’s die zowel van buiten als van binnen en motorisch van prima kwaliteit zijn”, aldus Idenburg. Klanten kunnen hun busjes en campers ook binnen laten poetsen. Het bedrijf is bovendien gespecialiseerd in het verwijderen van verfspetters en vluchtroest.

Bedrijfsnaam: Idenburg Car Solutions
Activiteiten: Grote en kleine servicebeurt, ruitvervanging, ruitvernieuwing, aircoservice, zomer- en winterbanden en opslag, lakbescherming, roest verwijderen, verfspetters verwijderen, reiniging van interieur, polijsten van krassen, wasstraat met wasboxen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12