Afbeelding

Veilig op vakantie met de gratis Zomercheck van Garage Randstad

autonieuws

Editie: Week 24, Jaargang 22 |

Het team van Garage Randstad bestaat uit van links naar rechts Mustafa, Adem en Jean Paul.

DELFT – Niet veel mensen zullen dit weten, maar Garage Randstad is sterk betrokken bij de Delftse voetbalwereld. Het autobedrijf is bijvoorbeeld shirtsponsor van de voetbalclubs DHC en Full Speed.  Eigenaar Adem vindt het belangrijk om op deze manier een goede bijdrage te leveren.

Het is weer vakantietijd. Dat betekent dat veel mensen weer met de auto op weg willen naar hun vakantiebestemming. Het is dan wel zaak, dat de auto helemaal in orde is. Bij Garage Randstad kunt u een gratis Zomercheck laten uitvoeren. Dat betekent dat de auto op alle belangrijke punten helemaal wordt nagekeken. “Bij de vakantiecheck komt de aircocheck natuurlijk op de eerste plaats”, zegt Adem. “Het is belangrijk dat deze goed werkt, want niets is vervelender dan een snikhete auto. De check is gratis en het bijvullen zal ongeveer 80 euro bedragen.”
Overigens is de zaterdag de vaste dag voor de aircocontrole. Van 9.00 tot 16.00 uur kunt u dan bij het bedrijf terecht en kan de airco-installatie helemaal gratis worden nagekeken.
Garage Randstad is natuurlijk vooral bekend om de uitstekende 24-uurs pechhulp, beschikbaar van zeven uur 's ochtends tot twaalf uur 's nachts. Een soort wegenwacht van de ANWB, maar dan vele malen sneller. Bellen naar het speciale nummer (06) 246 303 75 of gewoon naar het bedrijf zelf. “Dat kun je toch wel het sterkste punt van ons bedrijf noemen”, zegt Adem. “In deze regio kunnen we in maximaal een half uur op de plaats van het pechgeval zijn. Gratis voor vaste klanten en niet-klanten betalen 35 euro voorrijdkosten.”
De werkplaats van Garage Randstad heeft drie bruggen. Behalve eigenaar Adem zijn er de monteurs Mustafa en Jean Paul die al hun kennis en kunde inzetten om uw auto zo goed mogelijk te repareren. Ook het onderhoud aan alle merken auto's kan hier uitgevoerd worden. “De klanten kunnen overigens wachten in onze prachtige werkruimte”, zegt Adem. “Bij ons staat de koffie altijd klaar. Mocht de reparatie niet meteen klaar zijn, dan is er altijd een gratis leenauto of leenfiets beschikbaar.”
Kapotte auto's kunnen natuurlijk worden opgehaald. Met een grote takelwagen kunnen van grote afstanden auto's opgehaald worden. Een ideale service, die Garage Randstad onder andere echt onderscheidt van andere garagebedrijven. Natuurlijk kunt u bij Garage Randstad ook aankloppen voor de APK. Doordeweeks even een afspraak maken en op zaterdag wordt het allemaal tot in de puntjes geregeld.

 

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
(015) 261 35 47
Pech: (06) 246 303 75
www.garage-randstad.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12