Afbeelding

Garage Hoeke BV: universeel autobedrijf met SKODA en Peugeot-expertise

autonieuws

Editie: Week 4, Jaargang 22 |

Verkoopleider Leo Biest bij de nieuwe Peugeot 208, nu te bewonderen in de showroom van Garage Hoeke BV.

DELFT – Garage Hoeke BV heeft sinds het begin van dit jaar zijn activiteiten voortgezet als universeel garagebedrijf. Natuurlijk blijft dit Delftse bedrijf, dat al bijna zeventig jaar bestaat, wel SKODA- en Peugeot-specialist.
Garage Hoeke BV is voorheen officieel dealer van deze merken geweest, dus alle know-how is aanwezig. “Momenteel drijft het bedrijf voornamelijk op de reparatie-afdeling”, zegt verkoopleider Leo Biest. “Hier kunnen auto’s gebracht worden voor onderhoud, reparaties en APK. Alle merken auto’s kunnen hier onder handen genomen worden. Ons personeel en alle apparatuur is hier perfect op afgestemd. Wij zijn een universeel bedrijf met de nieuwste software in de apparatuur.”
Bij Garage Hoeke BV kan worden gewacht als de auto in de werkplaats staat voor APK. In diezelfde werkplaats zijn ook het onderhoud en de reparatie van bestelauto’s en campers mogelijk. “Op de verkoopafdeling kan men natuurlijk terecht voor de aanschaf van alle merken auto’s, met als specialisatie SKODA en Peugeot”, vertelt Biest. “De aandacht wil ik ook nog wel even vestigen op onze stallingsmogelijkheid. Onder het viaduct hebben we een grote stallingscapaciteit voor caravans en campers. Momenteel is er nog ruimte over voor de stalling van vouwwagens en bagagewagens, het kleine spul dus.”
Bij dit bijna zeventig jaar bestaande bedrijf staan de twee Hoekes nog steeds aan het hoofd. Jaren geleden is er ook in Pijnacker een vestiging geopend, met het officiële Peugeot-dealerschap.

Garage Hoeke BV
Rotterdamseweg 374
(015) 251 10 30
www.hoekedelft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12