Afbeelding

Plan uw APK bij Bosch Car Service E.D.A. De Heus en win een auto

autonieuws

Editie: Week 12, Jaargang 23 |

Medewerker Paul van Winden toont de creditcard waarmee klanten van E.D.A. De Heus kans maken op een auto ter waarde van 10.000 euro.

DELFT - Bosch Car Service geeft in 2015 tien auto’s ter waarde van 10.000 euro weg. Plan in 2015 dan ook uw APK bij Bosch Car Service E.D.A. De Heus. Misschien bent u wel de gelukkige winnaar!

Wie in 2015 zijn APK laat uitvoeren bij Bosch Car Service, kan zich aanmelden op de speciale actiewebsite www.apkactie2015.nl. Verspreid over het jaar worden uit de aanmeldingen tien winnaars geloot. Deze mogen voor een bedrag van 10.000 euro hun auto zelf uitkiezen bij het Bosch Car Service autobedrijf waar de APK werd uitgevoerd. Ze hebben zo de keuze uit een ouder model met meer luxe of een jonger model met minder luxe. De auto wordt geleverd met de bekende Bosch Car Service serviceproducten, zoals Bosch Car Service Pechhulp, Bosch Car Service Autoverzekering en Bosch Car Service Garantie.
Bosch Car Service schenkt in 2015 speciale aandacht aan het belang van een goed uitgevoerde APK. “Bosch Car Service E.D.A. De Heus heeft een jarenlange ervaring op het gebied van APK. Voor de keuring en bijhorend onderhoud vertrouwen wij op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. Onze APK-keurmeester ziet er streng op toe dat uw auto aan de vereisten voor verkeersveiligheid, milieu en registratie voldoet. Bij Bosch Car Service E.D.A. De Heus is uw auto ook voor APK in betrouwbare, vakkundige handen”, zegt Aad van Winden van Bosch Car Service E.D.A. De Heus.
Bosch Car Service E.D.A. De Heus maakt deel uit van het Bosch Car Service netwerk, met ongeveer 380 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. “Daardoor zijn wij in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief”, aldus Aad van Winden.

Bosch Car Service E.D.A. De Heus

Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl
afspraak@edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12