Afbeelding

Naar Steegro Banden voor de vakantiecontrole van uw caravan

autonieuws

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

Voordat u op vakantie gaat, kan Ariën Groenewegen een volledige controle uitvoeren van de technische staat van uw caravan.

DEN HOORN – Steegro Banden aan de Woudseweg 3-5 bestaat in augustus 41 jaar. Het bedrijf is vooral bekend als bandenspecialist. Wisselen van winter- naar zomerbanden en andersom kunt u hier snel en vakkundig laten doen. Maar wist u dat u hier ook terecht kunt voor caravancontrole?

De vakantietijd breekt bijna weer aan. Voor mensen die met de caravan op vakantie gaan, is het natuurlijk wel belangrijk dat die helemaal in orde is. De technische staat van de caravan, behalve het gas, kunt u bij Steegro Banden snel laten vaststellen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de auto. “De vakantiecheck van de auto is in de maanden mei en juni helemaal gratis”, zegt Ariën Groenewegen. “De auto wordt dan op tien belangrijke punten gecontroleerd. Dit duurt een klein kwartiertje en indien er geen reparaties nodig zijn, kan de klant de auto gewoon weer meenemen. Wat we tegen komen wordt voor de klant gerepareerd.”
Als je op vakantie gaat, is het belangrijk dat je met de juiste bandenspanning de weg op gaat. De auto moet goed zijn uitgelijnd in verband met het brandstofverbruik en slijtage. “Veel mensen weten niet dat caravanbanden niet ouder dan zeven jaar na aankoop mogen zijn”, zegt Groenewegen. “Dit is het advies van de BOVAG, de ANWB en de bandenbrancheorganisatie VACO.”
Het hele jaar door geeft Steegro Banden 32 procent korting op banden van de merken GoodYear en Dunlop. Steegro Banden heeft naast de vestiging aan de Woudseweg in Den Hoorn ook een vestiging aan de Marconiweg in Delft. Deze vestiging is in 1992 geopend en dit is een gespecialiseerde truck-afdeling. Hier kunt u terecht voor de banden van uw truck of vrachtwagen.

Steegro Banden
Woudseweg 3-5, Den Hoorn
(015) 256 92 44
www.steegrobanden.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12