Sla nog even flink uw slag in 2009 bij Ardea Auto

autonieuws

Het team van Ardea Auto heet u ook tussen Kerst en Oud en Nieuw van harte welkom in de sfeervol versierde showroom.

DELFT – Na een bezoek aan de showroom van Ardea Auto zult u helemaal in Kerststemming zijn.

Niet alleen door de sfeervolle versieringen, maar zeker ook door het vele voordeel dat u hier ten deel valt. Samen met deze Ford-dealer is uw Kerst bij voorbaat geslaagd. 

Het gaat erom nog even flink uw slag te slaan in 2009. Vanaf 1 januari 2010 gaan de prijzen van auto’s namelijk omhoog, in verband met BPM-regelingen en dergelijke. “Het is dus gigantisch voordelig om dit jaar nog een auto te kopen uit onze voorraad”, zegt verkoopleider Peter van der Sar. “Dat geldt voor alle modellen. Van de Ka tot en met de Galaxy, van de kleinste tot en met de grootste.” 

Vooral de Ford Fiesta en Focus staan in het middelpunt van de belangstelling. Op deze twee modellen is een mooie actie van toepassing. Wie een Fiesta uit de voorraad van Ardea Auto koopt kan een korting van 2.605 euro tegemoet zien. Voor de Focus Wagon uit voorraad geldt 1.501 euro korting. “Het voordeel wordt behaald op de inruil- en registratiepremie”, aldus Van der Sar. “De showroom is tussen Kerst en Oud en Nieuw gewoon geopend, dus er zijn volop redenen om even langs te komen.” 

In samenwerking met bouwmarkt Karwei heeft Ardea nòg een aantrekkelijke actie. Wie bij de Ford-dealer een auto aanschaft, krijgt een kortingsbon van Karwei mee. Deze geeft recht op 10 procent korting op alle artikelen van de bouwmarkt. Ook met Caravanbedrijf Duijndam is er samenwerking. Dit bedrijf houdt op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december a.s. een grote caravanshow. “Ter promotie staat daar ook een Ford Mondeo van ons”, zegt Van der Sar. “Dat is niet voor niets dè caravantrekker van Ford.” 

De Mondeo is momenteel als Limited-uitvoering zeer voordelig verkrijgbaar. Met een complete uitrusting inclusief navigatie, parkeersensoren voor en achter en bluetooth. Hiervoor geldt een prijsverlaging van 5.225 euro.


Ardea Auto
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12