Afbeelding

PREUNINGER MAAKT HET ONMOGELIJKE MOGELIJK: 100% SUV, 0% bijtelling

autonieuws

Editie: Week 10, Jaargang 21 |

PREUNINGER MAAKT HET ONMOGELIJKE MOGELIJK: 100% SUV, 0% bijtelling

Mitsubishi heeft het gamma uitgebreid met de Outlander PHEV; een 100% SUV met 0% bijtelling. Dit voordeel, in combinatie met tal van andere financiële voordelen, maakt de Outlander PHEV nu al tot een groot succes.

De Outlander PHEV is een bijzondere auto, die een hypermoderne, efficiënte hybride aandrijflijn combineert met de functionaliteit en eigenschappen van een SUV.

Belastingvoordelen
De Outlander PHEV kwalificeert zich voor een aantal aantrekkelijke subsidies en belastingvoordelen. De auto, die in de officiële prijslijsten van Mitsubishi staat vanaf € 43.490,-, kan, afhankelijk van de zakelijke en financiële situatie van de koper, voor een nettobedrag van iets meer dan zesduizend euro voor de deur staan. Daarnaast wordt de Outlander PHEV ook ruim ondersteund door de overheid en is deze auto vrijgesteld van wegenbelasting en BPM.  (mits geregistreerd in 2013)

Unieke auto
De Outlander PHEV is voordelig in aanschafprijs en brandstofverbruik dankzij zijn hybridetechniek; een combinatie van een benzine- en elektromotoren. De benzinemotor kan ervoor zorgen dat het accupakket wordt opgeladen waardoor de Outlander 60 kilometer volledig elektrisch kan rijden. In de andere gevallen rijdt de PHEV bijna 900 kilometer op een volle tank brandstof. Nog een prettige bijkomstigheid is dat de auto 1.500 kilogram mag trekken. De combinatie van dit hoge trekgewicht, de hybridetechniek en veel binnenruimte maakt de Outlander PHEV een unieke auto. Daarnaast is deze auto ook zeer comfortabel en in drie uitvoeringen leverbaar. Welke versie u ook kiest: de uitrusting is riant en u heeft standaard vierwielaandrijving en een automaat

Meer weten?
Heeft u ook belangstelling voor deze auto?
Dan bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten a.s. maandag 11 maart van 16:00 uur tot 18:00 uur of van 19:30 tot 21:30 bij Preuninger Haagland, aan de Laan van Waalhaven 417 te Den Haag Ypenburg. De heer Jan Rolleman van Auto en Fiscus en de heer Frank Krol van Mitsubishi Motor Sales Nederland, zullen u dan alles vertellen over de voordelen van deze auto.

Schrijf u snel in via Preuninger.nl of stuur een mail naar fleetsales@preuningergroep.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12