Afbeelding

De zakelijke Ford-rijder zit goed bij Autobedrijf Harteveld

autonieuws

Editie: Week 22, Jaargang 30 |

Verkoopadviseur Nick presenteert trots een deel van het nieuwe Ford-aanbod van Autobedrijf Harteveld.

DELFGAUW – De bovenverdieping van Autobedrijf Harteveld wordt tegenwoordig voor een groot deel ingenomen door Ford-modellen. Dit bedrijf is zich, naast de dealerschappen van Saab & Subaru en het specialisme in Volvo, tevens gaan toeleggen op Ford.

“Hiermee denken we een gat te vullen dat is ontstaan na het verdwijnen van de enige gespecialiseerde Ford-dealer in Delft”, zegt directeur Leo Harteveld. “Eigenaren van een Ford kunnen voortaan dus terecht bij Autobedrijf Harteveld voor een reparatie aan hun auto of het gebruikelijke onderhoud.”
Autobedrijf Harteveld kan zakelijke rijders heel goed van dienst zijn. Het merk Ford is voor zakelijke rijders heel interessant. Een Ford voor zakelijk gebruik is namelijk tegen heel scherpe leasetarieven mogelijk. “Heel interessant bovendien, omdat de zakelijke rijder gedurende vijf jaar slechts 14 procent bijtelling betaalt op enkele Focus-modellen welke wij nog op voorraad hebben staan.” Verkoopadviseur Nick Sterker kan u hier alles over vertellen. “De zakelijke Ford-rijder zit goed bij Autobedrijf Harteveld”, aldus Nick.
De nieuwe bedrijfsactiviteiten op het gebied van Ford zijn een logische stap in de verdere expansie van Autobedrijf Harteveld. Eerder werd de verkoop en het onderhoud van het merk Volvo al aan het programma toegevoegd. Volvo is jarenlang een zusterbedrijf geweest van Ford. Beide merken delen dan ook een heleboel technieken, hebben dezelfde onderstellen en dezelfde onderdelen. “Hierdoor is onze werkplaats heel goed voorbereid op de nieuwe bedrijfsactiviteiten”, aldus Nick.
Voor een fijne vakantie en een veilige reis is het natuurlijk van belang dat de auto helemaal in orde is. Speciaal voor de Ford-rijder kan Autobedrijf Harteveld een gratis vakantiecheck uitvoeren, inclusief een airco-controle. “Voor een bevredigende vakantie in uw Ford, eerst dus even langs Autobedrijf Harteveld”, aldus Nick.

Autobedrijf Harteveld

Exportweg 1, Delfgauw
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12