Afbeelding

SuperAutoDeals.nl is de nieuwe formule van Autobedrijf DIGO

autonieuws

Editie: Week 8, Jaargang 23 |

Accountmanager Kevin van der Krogt tussen de tien modellen die onlangs aan Eer en Volharding BV zijn afgeleverd.

DELFT – DeBesteDeal. ZonderRompSlomp. Dat is de slogan van SuperAutoDeals. Iedereen in de regio Delft kent Autobedrijf DIGO, dat dit jaar zijn zestigjarig bestaan viert. Sinds kort is er een nieuwe formule bij gekomen: SuperAutoDeals.nl.
Een webshop voor de particuliere en zakelijke markt voor de verkoop van hoofdzakelijk nieuwe auto's en ieder merk en type. Door bulkinkopen te doen, kunnen in deze webshop lagere prijzen gerekend worden dan bij de merkdealer het geval is. “De online verkoop van nieuwe auto’s is voor veel mensen nu nog wel een drempel”, zegt accountmanager Kevin van der Krogt. “Dat hoeft helemaal niet, want de volledige fabrieksgarantie blijft uiteraard gewaarborgd en betalen doet u pas op de dag van aflevering. Doordat wij niet gebonden zijn aan één merk, kunnen wij ten allen tijde het beste advies op maat geven, bijvoorbeeld over de bijtelling, CO2-uitstoot, maar ook over alle bijkomende kosten die bij het gebruik van de auto komen kijken.”
SuperAutoDeals.nl ziet steeds meer aanvragen komen vanuit de webshop. Zo zijn er onlangs tien nieuwe auto's afgeleverd aan Eer en Volharding BV (bekend van onder andere De Laatste Eer uitvaartzorg). “Door de kosten van verschillende merken naast elkaar te leggen, kon het best passende advies gegeven worden, waardoor onze klant de komende jaren verzekerd is van goede en voordelige mobiliteit. Een order waar SuperAutoDeals als bedrijf best heel trots op mag zijn”, aldus Van der Krogt.
Alle verkopers die op de vestigingen werken, aan de Reinier de Graafweg 2a en de Motorenweg 25, zijn inmiddels onderricht in het adviseren in ieder merk en type. “Heeft u ergens een mooi model gezien en bent u geïnteresseerd? Kom gewoon langs bij één van onze vestigingen voor extra advies en een 'second opinion'. Ons volledige sales team is voor de klant beschikbaar”, gaat hij verder. “Wilt u van drie verschillende modellen een offerte? Is mogelijk. Alle denkbare informatie omtrent inruilen kan aan u makkelijk en snel verstrekt worden. Er is niet alleen een adviserende rol bij aanschaf, maar ook de jaren er na. Dit houd de kosten voor de auto zo laag mogelijk.”

SuperAutoDeals
Reinier de Graafweg 2a en Motorenweg 25
(015) 515 00 55
webshop: www.superautodeals.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12