Afbeelding

Drive Me Crazy actieweken bij Zeeuw en Zeeuw

autonieuws

Editie: Week 23, Jaargang 22 |

In de komende maanden kunt u bij Zeeuw & Zeeuw de nieuwe Pulsar in de showroom verwachten.

WATERINGEN – Bij Zeeuw & Zeeuw staan van 15 mei tot en met 15 juli de actieweken Drive Me Crazy op het programma. Dit betekent spectaculaire zomeraanbiedingen op allerlei Nissan-modellen. Kom langs en laat u door de adviseurs volledig informeren.
Niet alleen is er veel prijsvoordeel te behalen in deze actieweken. De vakantieperiode zit er natuurlijk ook weer aan te komen. Om die reden is er de Vakantiecheck mogelijk. Het maakt niet uit welk merk auto u bezit. De auto wordt op tien belangrijke punten helemaal gecontroleerd voor slechts 9,95 euro. “Ook is er dan meteen een gratis aircocheck mogelijk”, vertelt vestigingsmanager Pieter Dekkers. “Zo bent u er van verzekerd dat u heerlijk koel op weg kan naar uw vakantiebestemming.”
Als u toch in de showroom bent van Zeeuw & Zeeuw, bekijk dan ook de voorraad acties voor de Nissan Note en Micra. Hierbij is een inruilpremie mogelijk tot wel 3.310 euro. De komende maanden verwacht Zeeuw & Zeeuw ook een aantal nieuwe modellen. “Eind juni staat bijvoorbeeld de eerste, volledig elektrische bedrijfsauto bij ons in de showroom”, zegt Dekkers. “Dit is de elektrische E-NV200. In de maanden juli en augustus verwachten wij verder de gefacelifte Juke, met nieuwe en nog zuiniger motoren, en de nieuwe X-Trail. En als klap op de vuurpijl, de nieuwe Nissan Pulsar. Een auto in het C-segment met nieuwe geavanceerde technieken en bloedmooie looks, die de strijd aan moet gaan met de gevestigde orde.”
Genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan de Zeeuw & Zeeuw vestigingen in Wateringen en Zoetermeer.

Zeeuw & Zeeuw Wateringen    Zeeuw & Zeeuw Zoetermeer 
’s-Gravenzandseweg 14          Platinastraat 47
(0174) 63 80 60                      (079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl           www.zeeuwenzeeuw.nl
Bezoek ook de actiewebsite:   www.nissanwinkel.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12