Afbeelding

Win een Hyundai i10 Go! bij Motorhuis Delft

autonieuws

Salesmanager Peter Overgaag bij de Hyundai i10 Go!, de hoofdprijs van een selfie-actie ter gelegenheid van het WK Voetbal.

DELFGAUW – Kom nu langs bij Motorhuis Delft, de Opel-, Citroën- en Hyundai-dealer voor Delft en omstreken, en maak tot en met 15 juni a.s. kans op een Hyundai i10 Go! Het enige wat u hoeft te doen, is een selfie te maken in de showroom bij de Hyundai i10 Go!
Maar er is nog meer! Speciaal voor het WK Voetbal in Brazilië zijn diverse populaire Hyundai-modellen vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar als Go!-modellen. Een voorbeeld hiervan is de zeer complete Hyundai i10 Go! met een voordeel van maar liefst 1.300 euro. Of wat dacht u van een totaal voordeel van 8.000 euro op de voorraad Hyundai i40 Wagon i-Catcher. Verkoopadviseur Ben van Holsteijn vertelt u hier graag meer over onder het genot van een kopje koffie in de showroom.
Ook voor Opel bent u bij Motorhuis Delft aan het juiste adres. Jeroen Teijgeler en Cees Verdoorn zijn verkoopadviseurs Opel. Ook voor dit merk gelden aantrekkelijke regelingen. Stap nu in een nieuwe Opel en betaal slechts de helft. “Deze 50/50 Deal betekent dat je nu slechts de helft voor uw nieuwe Opel betaalt en de andere helft pas in 2016, zonder rentekosten”, zegt Teijgeler. “En ruilt u uw huidige auto in bij Motorhuis Delft, dan is het bij te betalen bedrag helemaal klein.” Daarnaast is er spectaculair voordeel op de Opel-voorraad. Motorhuis Delft heeft nu een zeer aantrekkelijk aanbod aan Opels die zo de weg op kunnen. Speciaal ingekocht tegen extra scherpe condities. Dat betekent dat u profiteert van een ruime keuze uit gloednieuwe Opel-modellen vol luxe extra’s en een uiterst gunstig prijskaartje. “Gemak, transparantie en zekerheid, dat is Opel Private Lease”, zegt Verdoorn. “Een vast en laag maandtarief voor uw nieuwe auto van Motorhuis Delft. U rijdt al een nieuwe Opel Adam vanaf 289 euro per maand. Het enige wat u hoeft te doen is tanken.”
De afdeling Citroën wordt geleid door de verkoopadviseurs Patrick van Luxemburg en Kel Verrips. Binnenkort staat de nieuwe Citroën C1 in de showroom, leverbaar met 14 procent bijtelling en met een vanafprijs vanaf slechts 9.490 euro. “De huidige en zeer complete Citroën C1 Collection kunnen wij op dit moment aanbieden met 3.025 euro korting! Wees er snel bij want op is op! Ook voor occasion bent u bij ons aan het goede adres”, zegt salesmanager Peter Overgaag. “Op Opel Occasions, Citroën Select en Hyundai i-best Occasions zit altijd een garantie van twaalf maanden.”

Motorhuis Delft
Exportweg 3, Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12