Afbeelding

De nieuwe Ford Tourneo Connect en EcoSport binnenkort bij Ardea Auto in de showroom

autonieuws

Editie: Week 17, Jaargang 22 |

Verkoopleider Victor Paulusma van Ardea Auto vertelt u graag alles over de nieuwe modellen en Award Deals van Ford.

DELFT –  Sneakpreview Tourneo Connect en Ford EcoSport bij Ardea Auto in Delft. Op vrijdagmiddag 2 mei en zaterdag 3 mei heeft Ardea Auto deze beide nieuw te introduceren modellen als preview in de showroom staan.

De Ford EcoSport is een compacte, intelligente en dynamische auto, waarmee je zowel in de stad als in de vrije natuur kunt cruisen. Het nieuwe model zit vol geavanceerde technologieën, zodat je altijd verbonden bent met de wereld om je heen. De allereerste compacte SUV van Ford kan nu al worden besteld. Je rijdt de Ford EcoSport al vanaf 24.595 euro. Tijdelijk is dit model zonder meerprijs voorzien van een Technology Pack, dat bestaat uit een cruise control, een regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel, parkeersensoren achter en SYNC Bluetooth Voice Control inclusief AppLink ter waarde van 1.000 euro. “De nieuwe Ford Tourneo Connect is ook binnenkort leverbaar”, zegt verkoopleider Victor Paulusma. “In deze ruime MPV rijd je met je gezin op een comfortabele en efficiënte manier naar je bestemming. De Tourneo Connect is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en indien je meer ruimte nodig hebt voor bagage of kampeerspullen, kun je het Tourneo Connect flexibel stoelsysteem gebruiken. Deze auto is er vanaf 21.900 euro.”
De Ford Fiesta ST is door Top Gear uitgeroepen tot Hot Hatch of the Year. Daarom introduceert Ardea Auto nu de speciale Fiesta Hot Hatch Edition, uitgerust met de alom geprezen en bekroonde EcoBoost motor, in een nieuwe en unieke Hot Hatch uitvoering. Beschikbaar in drie kleuren: Race Red unilak, Frozen White unilak en Panter Black metaallak. “Informeer ook bij ons voor de mogelijkheden van privé lease”, zegt Paulusma. “Voor een vast bedrag heb je een compleet pakket. Een scherp all-in maandbedrag voor onderhoud, reparaties en banden, een allrisk autoverzekering, inclusief BTW en wegenbelasting en 24-uurs pechhulp in heel Europa. Je betaalt verder alleen nog maar de brandstof.”
Extra voordeel is er nu te behalen op diverse modellen met de Ford Award Deals. Uw voordeel kan oplopen tot 3.200 euro op de Ford B-Max. Op tal van andere modellen gelden er dergelijke Award Deals. Kom langs bij Ardea Auto en laat u volledig informeren over de mogelijkheden.

Ardea Auto

Vulcanusweg 281
(015) 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12