Afbeelding

Go Wild @ MAKRO Delft en Idenburg Car Solutions

autonieuws

Editie: Week 47, Jaargang 21 |

Go Wild @ MAKRO Delft en Idenburg Car Solutions is een evenement ter gelegenheid van het 45-jarige bestaan van MAKRO Delft en het 20-jarig jubileum van Idenburg Car Solutions.

VDe samenwerking tussen Idenburg Car Solutions en MAKRO Delft bestaat al sinds het jaar 2000, met als jubileumevenement een Slip & Drive op zaterdag 23 en zondag 24 november a.s.DELFT – Het terrein van MAKRO Delft is op zaterdag 23 en zondag 24 november a.s. het decor van een Slip & Drive Evenement.

Idenburg Car Solutions begon twintig jaar geleden als een echt poetsbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een universeel garagebedrijf. “Het poetsen is de geboorte van alles geweest”, vertelt Martin Idenburg. “De afgelopen twintig jaar hebben we onze activiteiten steeds meer verbreed. Bekijk ons ook op de website Bestegarage.nl voor de beste reviews.”
Hetzelfde geldt voor MAKRO Delft. Het is steeds meer one-stop-shopping. Bij MAKRO Delft vind je alles voor ondernemers onder één dak, zodat ondernemers tijdswinst kunnen boeken. “Ook zijn we continu bezig om professionaliteit en klantgerichtheid verder uit te bouwen”, zegt bedrijfsleider René Beijersbergen. “Ons assortiment is flink verbreed, met onder meer verbeterde, zeer kwalitatieve afdelingen op het gebied van vers: bijvoorbeeld vis, kaas en wijn. Een pur sang cash-and-carry kun je ons dus niet meer noemen, ook onze horeca-bezorgafdeling groeit dagelijks.”
Beide bedrijven werken al sinds het jaar 2000 op verschillende manieren samen. Ondernemers doen inkopen bij MAKRO Delft en kunnen na het tanken hun auto zeer voordelig wassen bij Idenburgcarwash. Door de goede samenwerking tegen een scherpe prijs kunnen de auto’s van klanten, tijdens het inkopen, een VIP-behandeling krijgen bij Idenburg Car Solutions. “U winkelt en wij maken uw auto schoon”, zegt Idenburg.
Tijdens het Slip & Drive Evenement op het terrein van MAKRO Delft kunnen bezoekers een gratis slipcursus krijgen in hun eigen auto met een ervaren instructeur. Zo kunnen diverse situaties op een glad wegdek worden ervaren. “Een slipmoment komt altijd onverwacht”, zegt Idenburg. “Op deze manier wordt het voor je geregeld. Hoe kom je in een slip en hoe red je jezelf er weer uit. Ervaar zelf het verschil tussen zomer- en winterbanden.”
Bij het evenement Slip & Drive zijn er natuurlijk spectaculaire aanbiedingen op winterbanden. Verder zijn er proeverijen en kortingsvouchers op het gebied van culinaire versnaperingen. “Raak geïnspireerd door onze vakspecialisten”, zeggen Beijersbergen en Idenburg bijna gelijktijdig.
Het evenement duurt beide dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden op de dag zelf en vol is vol, dus zorg dat u er op tijd bij bent.

 

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl

MAKRO Delft
Schieweg 104
(015) 270 08 72
www.makro.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12