Afbeelding

De beste technici werken bij Autobedrijf Preuninger

autonieuws

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

De winnaar van de Top Technicians Competitie, technicus Serge Groen van Autobedrijf Preuninger, geflankeerd door medewerkers van Fiat Auto Nederland.

YPENBURG – De FCA Netherlands BV organiseert ieder jaar de Top Technicians Competitie. In deze competitie strijden de beste technici van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional en Jeep om de felbegeerde titel.

In de laatste competitie, die uit verschillende ronden bestond, zijn maar liefst twee medewerkers van Preuninger als winnaar uit de bus gekomen. Deze zijn Serge Groen en Paul Ammerlaan.
Serge Groen mag zich gedurende een jaar zelfs de beste Alfa Romeo technicus van Nederland noemen en Paul Ammerlaan eindigde na een felle strijd op de derde plaats van het merk Fiat Professional.
De techniek in de automotive-industrie ontwikkelt zich in een razend tempo. Nieuwe technieken dienen zich aan de lopende band aan. Het stellen van een diagnose vergt van autotechnici naast de nodige kennis ook inzicht, ervaring en een ijzeren discipline. Om al deze competenties te waarborgen, organiseert FCA Netherlands jaarlijks deze Top Technicians Competitie.

De gehele Preuninger-organisatie feliciteert Serge en Paul met hun prestatie!

Autobedrijf Preuninger
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12