Afbeelding

Schoon en fris de zomer tegemoet, dat kan bij Delft Autoschade

autonieuws

Editie: Week 19, Jaargang 22 |

Bij Delft Autoschade kunnen schades aan alle merken auto’s snel en vakkundig verholpen worden.

DELFT – Delft Autoschade heeft anderhalf jaar geleden de deuren geopend. Het FOCWA-garantiebedrijf heeft een werkplaats van 480 vierkante meter, die voorzien is van twee bruggen, een richtbank, een spuitcabine en alle andere relevante apparatuur.
Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein SchieOevers. Delft Autoschade bestaat uit eigenaar Darren Doorenbosch en drie medewerkers. “We zijn een team met harde werkers”, zegt Doorenbosch. “Met hard werken bereik je het meest. Regelmatig hebben we ook medewerkers over de vloer die van Doel Delft en Perspektief afkomstig zijn. Het bedrijf heeft het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het certificaat Duurzaam Repareren.”
Delft Autoschade verzorgt autoschadeherstel aan alle merken auto’s tot 3.500 kilogram. Bij dit bedrijf wordt voor alle verzekeringsmaatschappijen gerepareerd. Altijd is er vervangend vervoer beschikbaar en uw eigen risico tot 150 euro neemt Delft Autoschade voor zijn rekening. “Wanneer u in de maand mei een afspraak bij ons maakt voor schade aan uw auto, dan krijgt u vijf luxe wasbeurten ter waarde van 67,50 euro cadeau”, zegt hij.
De waardebon kunt u inwisselen bij Idenburg Car Solutions aan de Schieweg 81 in Delft, op een steenworp afstand van Delft Autoschade. Het bedrijf kiest niet zomaar voor Idenburg Car Solutions om samen te werken. “Dit bedrijf heeft de meest moderne middelen om uw auto grondig en veilig te wassen”, zegt Doorenbosch. “Zorgvuldig gefilterd kalkvrij water uit eigen waterbron, superzachte borstels en speciaal ontwikkelde reinigingsvloeistoffen zorgen er voor dat uw auto droog en hoogglanzend de wasstraat verlaat.”
Profiteer in de maand mei van deze aanbieding en maak een afspraak. Bij schade aan uw auto: Delft Autoschade, dat is autoschadeherstel zonder zorgen!

Delft Autoschade
Voltaweg 16
(015) 200 01 22
www.delftautoschade.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12