Afbeelding

Garage Hoeke is en blijft een echt familiebedrijf

autonieuws

Editie: Week 42, Jaargang 20 |

De gebroeders Hoeke, de oprichters van Garage Hoeke in Pijnacker en Delft, in 1950.

PIJNACKER – De gebroeders Hoeke begonnen in 1945 aan de Rotterdamseweg in Delft een werkplaats voor de reparatie van alle merken auto’s. Zowel luxe auto’s als vrachtauto’s konden hier worden gerepareerd. In 1970 werd een tweede vestiging geopend aan de Kerkweg in Pijnacker.

In de nieuwe vestiging van Garage Hoeke stond vanaf het begin de verkoop van Peugeot-modellen centraal. In de werkplaats kan uiteraard ook onderhoud en reparaties aan alle andere merken worden uitgevoerd. De Delftse vestiging is sinds 2002 Skoda-dealer geworden. “We bestaan al meer dan 66 jaar”, zegt directeur Jan Hoeke. “We zijn altijd een familiebedrijf geweest en dat blijven we ook.”

In de showroom van Garage Hoeke in Pijnacker is momenteel de nieuwe 208 een echte blikvanger. Peugeot heeft een nieuwe generatie schone motoren en daarvan is de 208 ook voorzien. Hierdoor is dit model, net zoals vele andere Peugeot-modellen, BPM-vrij en Wegenbelastingvrij. De nieuwe Peugeot 208 staat in de showroom vanaf 13.490 euro. “Bezoek de showroom dus zeker eens en kom het model met eigen ogen bekijken”, zegt Hoeke. “Of kom op 10 november naar onze Wintercheck. Deze dag is iedereen van harte welkom om de auto gratis te laten controleren op de vitale punten. De controle kan op alle merken auto’s worden uitgevoerd. Zo gaat u veilig de winter in.”

In het centrum van Pijnacker is sinds kort het nieuwe winkelcentrum Ackershof geopend. Veel grote winkelketens hebben hier een filiaal geopend. Een bezoek aan Garage Hoeke is dus ideaal te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum. Terwijl de auto een beurt krijgt, kunt u zelf even gaan winkelen. “We zitten aan de Kerkweg echt midden in het centrum van Pijnacker”, zegt Hoeke. “Het is een opvallend blauw gebouw, de zogenaamde Blue Box van Peugeot. Ook voor mensen uit Delft zijn we heel makkelijk bereikbaar.”

Garage Hoeke
Kerkweg 42, Pijnacker
(015) 3692531
www.garagehoeke.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12