Afbeelding

Succesvolle samenwerking Idenburg Car Solutions en Makro Delft

autonieuws

Editie: Week 22, Jaargang 20 |

Martin Idenburg (rechts) en vestigingsmanager René Kempen bezegelen de samenwerking tussen Idenburg Car Solutions en Makro Delft met een handdruk.

DELFT – Idenburg Car Solutions en Makro Delft zijn vanaf begin april een samenwerkingsverband aangegaan. Terugkijkend kan gesproken worden van een succesvolle samenwerking. Bij Makro Delft tank je voordelig tegen superlage prijzen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Op vertoon van je Makro-tankbon kun je voordelig je auto laten wassen bij Idenburg Car Wash.

Met de Makro-tankbon krijg je 50 procent korting op het duurste wasprogramma. Normaal kost dit 13,50 euro en met de Makro-tankbon slechts 6,75 euro. Tanken en wassen was nog nooit zo voordelig. Vele klanten hebben al van deze unieke, doorlopende actie gebruik gemaakt. Er kan dan ook gesproken worden van een groot succes voor deze twee Delftse bedrijven.

Idenburg Car Solutions en Makro Delft zijn nu in gesprek om in de toekomst hun samenwerking uit te gaan breiden. Makro Delft werkt graag samen met Delftse ondernemers. De samenwerking met Idenburg Car Solutions is daar een voorbeeld van, net zoals de samenwerking met De Porceleyne Fles. Makro Delft verkoopt tegenwoordig als echte Delftse onderneming ook Delfts Blauw. Ook de VIP Wash die Idenburg Car Solutions biedt voor de klanten van Makro Delft slaat aan. Een ongekende luxe in deze barre tijden voor een lage prijs. Je zet je auto neer op de VIP Wash parkeerplaats en terwijl je bij Makro Delft inkopen doet, wordt je auto van binnen en buiten schoongemaakt. Dit geldt van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Voor mensen die niet in het bezit zijn van een Makro-pas is deze service ook mogelijk, namelijk bij de wasstraat zelf. De auto wordt gewassen bij de wasstraat en in het pand op het terrein wordt de auto gestofzuigd, worden de ramen gedaan en wordt het dashboard gereinigd. De klant geniet van een kopje koffie of thee met een krantje erbij, in de kantine of op het terrasje buiten.

De wasstraat van Idenburg Car Solutions is de enige wasstraat in Delft en omstreken die gebruik maakt van water uit eigen bron. Dit water wordt vervolgens door een installatie gezuiverd tot osmosewater. Als je hier je auto laat wassen, dan werk je dus meteen mee aan een beter milieu. De wasboxen op het terrein vormen een veel gebruikt alternatief voor de wasstraat. Ook van de speciale camper wasbox wordt met veel plezier gebruik gemaakt door de klanten met hun mobiele huizen. “Bij Idenburg Car Solutions hebben we vanaf begin juni ook een tijdelijke actie met APK voor €10”, zegt Martin Idenburg. “In deze tijdelijke actie is er een basis kleine beurt vanaf 69 euro en een basis grote beurt vanaf 189 euro.” Kijk op de website voor de voorwaarden. Idenburg Car Solutions is sinds twee maanden ook aangesloten bij Beste Garage: www.bestegarage.nl.

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
(015) 2571670
www.idenburgcarsolutions.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12