Afbeelding

DHC vindt in Baaf Automotive een nieuwe hoofdsponsor

autonieuws

Editie: Week 36, Jaargang 20 |

DELFT – Op de borsten van het eerste elftal van de DHC-spelers prijkt vanaf dit seizoen het logo van Baaf Automotive. De garage aan de Vrijenbanselaan 33 waar u voor auto’s tot vierduizend euro terecht kunt, is komend seizoen hoofdsponsor van de Hoofdklasser.

Geheel toevallig is het niet dat het DHC-bestuur bij Baaf Automotive terecht kwam. Het bedrijf wordt namelijk geleid door Manfred Bavelaar en Joost Noordam. De naam Bavelaar is geen onbekende naam bij DHC. “Mijn vader, mijn oom en mijn broer hebben vroeger verdienstelijk voor deze club gespeeld en mijn zoons spelen nu in de B2 en de D2.”

Toen de vorige hoofdsponsor van DHC Aame stopte, werd Bavelaar benaderd door het bestuur. “In een vorig bestuur was ik het bestuurslid dat verantwoordelijk was voor de portefeuille sponsoring. Toen Joost en ik twee jaar geleden voor onszelf begonnen, moest ik hiermee stoppen, hoewel ik nog wel contactpersoon ben voor grote sponsors.”

Eigenlijk, vindt Bavelaar, kwam de beslissing om hoofdsponsor van DHC te worden wel wat vroeg. Maar DHC is een prachtige club met misschien wel één van de mooiste complexen van het amateurvoetbal. Bovendien heeft de club een prachtige historie en daarvoor moet je je nek uit willen steken.” Over de bestuurlijke perikelen bij de club wil Bavelaar niet veel kwijt. “Ik praat liever over het voetbal en dat zit erg goed binnen de club. Bovendien bestaat onze klantenkring voor de helft uit mensen uit Delft en voor de andere helft voor mensen uit Ypenburg. Zo helpen we de club en doen we zelf ook nog wat aan onze naamsbekendheid.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12