Afbeelding

Nieuw concept elektrisch rijden met de Mitsubishi Outlander PHEV

autonieuws

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

De Mitsubishi Outlander komt in juli bij Preuninger ook beschikbaar met Plug-In hybride-techniek. Verkoopadviseur Jaap van der Ende kan u verder informeren.

DELFT – Bij Preuninger staat vanaf juli de Mitsubishi Outlander PHEV (Plug In Hybrid Electric Vehicle) in de showroom. De Outlander heeft een nieuw concept elektrisch rijden, zonder de nadelen van compleet elektrisch rijden. De hybride techniek in de Outlander zorgt voor een heel nieuwe aandrijving.

Deze nieuwe aandrijving wordt mogelijk gemaakt door een elektromotor op de vooras en een tweede elektromotor op de achteras. De hybride-motor heeft altijd vierwielaandrijving. “De benzinemotor is er in eerste instantie om de accu’s op te laden”, zegt Jaap van der Ende van Preuninger vestiging Delft. “Maar deze benzinemotor kan ook direct de wielen aandrijven. De Outlander PHEV staat voor een zeer laag verbruik en een lage uitstoot. De accu’s kunnen thuis worden opgeladen en afhankelijk van de uitvoering is dit zelfs via de telefoon aan te sturen.”

Door het lage verbruik en de lage uitstoot heeft de Outlander PHEV veel fiscale voordelen. Zo betaal je geen wegenbelasting en bij zakelijk gebruik geldt er 0 procent fiscale bijtelling. “Wordt de auto bedrijfsmatig aangeschaft, dan komt de koper in aanmerking voor diverse fiscale regelingen”, zegt Van der Ende. “Zoals de regelingen Kia, Mia en Vamail. De Outlander PHEV is altijd een heel milieubewuste investering.” De auto beschikt over vijf zitplaatsen in combinatie met minimaal 520 liter aan laadruimte. Deze is ook nog eens uit te breiden tot 1670 liter. De Outlander PHEV mag zelfs 1.500 kilogram trekken.

Daarnaast heeft de auto een zeer complete uitrusting, met onder andere 18-inch lichtmetalen velgen, een geïntegreerde radio-cd-speler met bluetooth voor telefoon en audiostreaming en een volautomatische airco met twee klimaatzones. “Getinte ramen, cruise control en diverse airbags rondom maken de uitrusting compleet”, zegt hij. Behalve de standaard uitvoering, zijn er ook de uitvoeringen Instyle en Instyle +. Eerstgenoemde heeft lederen bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en verwarmbare voorstoelen, een geïntegreerd navigatiesysteem met kaarten van Europa, elektrisch open dak en een elektrisch te openen achterklep, ook is de Outlander PHEV via de telefoon aan te sturen. “De Instyle + heeft naast al deze extra’s ook nog extra veiligheidstoepassingen”, aldus Van der Ende. “De Outlander PHEV wordt zeer scherp geprijsd, dus laat u alvast verder informeren in onze showroom.”

Preuninger
Mercuriusweg 16
(015) 2573488
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12