Afbeelding

Motorhuis Delft opent nieuwe Hyundai showroom

autonieuws

Editie: Week 40, Jaargang 21 |

Verkoopadviseur Ben van Holsteijn nodigt u van harte uit voor het feestelijke openingsweekend op 10, 11 en 12 oktober.

DELFGAUW – Motorhuis Delft is sinds de overname van ACD ook dealer van Hyundai. In het weekend van 10, 11 en 12 oktober wordt de nieuwe Hyundai showroom in het pand aan de Exportweg 3 feestelijk geopend met diverse scherpe deals. Bovendien heeft Motorhuis dan een unieke voorpremière van de nieuwe Hyundai 10.
Voor onderhoud en reparatie konden klanten al sinds 1 september bij Motorhuis terecht. Aan de showroom is eerst nog hard gewerkt voordat de eerste Hyundai-modellen naar binnen gereden konden worden. Inmiddels is de showroom klaar en zijn de klanten van harte welkom.
Feestelijk openingsweekend op 10, 11 en 12 oktober
De nieuwe Hyundai showroom wordt feestelijk geopend in het weekend van 10, 11 en 12 oktober. Dolf Nowee, voormalig eigenaar van de door Motorhuis overgenomen Hyundai-dealer A.C.D., zal op donderdag 10 oktober vanaf 19.00 uur aanwezig zijn om afscheid te nemen van zijn trouwe klanten.
Unieke voorpremière nieuwe Hyundai i10
Naast een feestelijk openingsweekend is er nog een reden om dit weekend naar Motorhuis te gaan. Als eerste in Nederland heeft Motorhuis de nieuwe generatie Hyundai i10 in huis. De landelijke introductie staat pas over enkele weken gepland, maar speciaal voor deze feestelijke gelegenheid is het  gelukt deze auto naar de nieuwe showroom te halen.
Scherpe deals
Bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Hyundai in dit weekend ontvangt de klant een brandstofpas ter waarde van € 500,- en op speciaal geselecteerde modellen worden hoge kortingen weggegeven. “We zijn trots dat we Hyundai-dealer zijn en nodigen iedereen uit om onze mooie nieuwe showroom te komen bezoeken”, aldus Ben van Holsteijn, Verkoopadviseur van Motorhuis Delft.

Motorhuis
Exportweg 3, Delfgauw
(015) 2517230
www.motorhuis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12