Afbeelding

Veilig de winter door met de Wintercheck van Garage Randstad

autonieuws

Editie: Week 45, Jaargang 20 |

DELFT – Bij Garage Randstad kunt u terecht voor een gratis Wintercheck. Elke zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur kunt u de auto langs komen brengen. Die wordt dan gratis gecontroleerd op alle wintergevoelige onderdelen.

De Wintercheck is niet alleen voor vaste klanten, maar iedereen kan er gebruik van maken. Na de Wintercheck van Garage Randstad kunt u veilig de winter door. Het dient ook aanbeveling om winterbanden onder de auto te laten plaatsen. Ook dit kan bij Garage Randstad heel voordelig. In de hele maand november geldt namelijk de actie ‘Vier halen en drie betalen’. Dit bedrijf heeft alle merken en maten winterbanden op voorraad, voordelig verkrijgbaar.

Garage Randstad is het adres om uw auto op een goede manier te laten onderhouden. Terwijl de monteurs in de werkplaats met uw auto bezig zijn, kunt u boven in de vernieuwde wachtruimte genieten van een lekker kopje koffie. Ook de APK wordt hier heel vakkundig uitgevoerd, voor slechts 29,95 euro. Heeft u pech onderweg? Ook dan is Garage Randstad u graag van dienst. Hulp is snel onderweg na het bellen van de 24-uurs-hulpdienst. Deze dienst is 24 uur per dag bereikbaar. Garage Randstad is erg betrokken bij het Delftse verenigingsleven. Zo is het bedrijf onder andere shirtsponsor van diverse teams van de voetbalverenigingen DHC en Full Speed. Wie het goed bekijkt, brengt zijn auto bij Garage Randstad!

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
(015) 2613541
www.garage-randstad.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12