Afbeelding

Tactische Wissel Weken bij Ardea Auto

autonieuws

Editie: Week 24, Jaargang 22 |

Verkoopleider Victor Paulusma van Ardea Auto vertelt u graag alles over de Tactische Wissel Weken bij zijn bedrijf.

DELFT – Bij Ardea Auto kunt u tijdens de Tactische Wissel Weken ‘winnend voorraad voordeel scoren’. Heel toepasselijk nu het WK Voetbal is begonnen. Op zaterdag 21 en zondag 22 juni is er een showweekend, maar het voorraad voordeel is nu al te behalen. Zorg dus dat u langs gaat bij de Ford-dealer en wacht niet te lang!
Wegens een tekort aan gebruikte auto’s, kunnen momenteel hoge inruilprijzen gerekend worden op veel aantrekkelijke voorraadmodellen. Een voorbeeld is de vijfdeurs actie op de Ford Focus EcoBoost. Deze is uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen, airconditioning, cruise control, navigatiesysteem EU, SYNC, bluetooth/voicecontrol en parkeersensoren achter. De prijs is 17.640 euro en het wisselvoordeel bedraagt 2.850 euro. “De regelingen betreffende privé lease zijn ook het benoemen waard”, zegt verkoopleider Victor Paulusma. “Hierbij betaal je een all-in maandbedrag voor onderhoud, reparaties en banden, een all-risk autoverzekering, wegenbelasting en 24-uurs pechhulp in Europa. Voor de Fiesta geldt een bedrag vanaf 239 euro per maand, voor de B-Max vanaf 369 euro per maand en voor de Focus vanaf 435 euro per maand.”
Voor de Ford Fiesta is er nu een Megaprijsdoorbraak. De auto met Ecoboost motor van 100 pk is nu tijdelijk gratis leverbaar met automaat ter waarde van 2.175 euro. De auto is rijk uitgerust en kost 17.595 euro, wat een prijsvoordeel van 3.470 euro betekent. “Kom langs in de showroom en laat u uitgebreid informeren”, aldus Paulusma. “En wacht vooral niet te lang om te profiteren van het voorraadvoordeel.”

Ardea Auto
Vulcanusweg 281
(015) 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12