Afbeelding

De nieuwe Fiat 500L: in oktober te bewonderen bij Preuninger

autonieuws

Editie: Week 38, Jaargang 20 |

Verkoopleider Fiat Martijn van Reenen heet u van harte welkom bij de speciale introductiedagen van de nieuwe Fiat 500L bij Preuninger Haagland.

YPENBURG – Binnenkort is hij te bewonderen in de showroom van Preuninger Haagland. De nieuwe Fiat 500L, waarbij de L staat voor Large. Dit is namelijk het grote broertje van de huidige Fiat 500.

Het nieuwe model is begin oktober te bezichtigen tijdens de speciale introductiedagen. Vier dagen lang kunnen belangstellenden in de vestiging in Ypenburg kennis maken met de Fiat 500L. Vóór de officiële introductie kunt u alvast een proefrit maken. U zult merken dat het een grotere uitvoering is, met vijf in plaats van drie deuren en met meer bagageruimte. De ruimte van een MPV wordt gekoppeld aan de wendbaarheid van een stadsauto. “Er passen heel comfortabel vijf personen in en de bagageruimte is 400 liter, toch heeft de auto alle karaktereigenschappen van de Fiat 500”, zegt Martijn van Reenen, verkoopleider Fiat bij Preuninger. “We willen hiermee een publiek aanspreken dat hecht aan de eigenschappen van de 500, maar ook meer ruimte wil.” Een goede eigenschap van de Fiat 500 is bijvoorbeeld de mogelijkheid van verschillende kleurencombinaties en de zogenaamde bicolore lak. Dit is helemaal naar eigen wens in te stellen en de auto kan dus helemaal gepersonaliseerd worden. Deze mogelijkheid bestaat ook bij de Fiat 500L. “De auto wordt in flitsende kleuren leverbaar”, zegt Van Reenen.

“Het wordt echt een auto die gezien mag worden. Daarnaast zijn er een heleboel losse opties en veel accessoires mogelijk. Denk aan keycovers en stickersets. Nieuw is het audiosysteem Uconnect, met een touchscreen, bluetooth connection, usb en aux, met navigatie en radiostreaming vanaf de smartphone en bediening aan het stuur. Hierbij inbegrepen is ook Eco:Drive, de applicatie die in 2009 door Fiat is ontwikkeld waarmee de bestuurder zijn rijstijl kan controleren, omdat hij in realtime nuttige tips krijgt op onder andere het gebied van afremmen, schakelen en snelheid.” De Fiat 500L is met drie zuinige motoren beschikbaar, namelijk de TwinAir Turbo met 105 pk. De motor met A-label verbruikt 4,8 liter per 100 kilometer. Daarnaast is er een 1.3 Multijet dieselmotor met 85 pk, die 4,2 liter per 100 kilometer verbruikt (B-label). Beide motoren zijn voorzien van een start-stop-systeem en vallen in de 20 procents-bijtellingsregeling. Ten slotte is er de 1.4 16v-benzinemotor met 95 pk, die 6,2 liter per 100 kilometer verbruikt. De Fiat 500L is bovendien een heel veilige auto, want hij is uitgerust met zeven airbags en leverbaar met actieve veiligheidsvoorzieningen als ABS, ESC, HBA en Hill Holder. Het instapmodel is de Fiat 500L Pop-versie voor 18.995 euro. Daarnaast zijn er de uitvoeringen Easy en Lounge. Maak de auto helemaal compleet met het aantrekkelijke introductiepakket welke voor 1.100,- euro te bestellen is op een Pop-versie. Het introductiepakket bestaat onder andere uit airconditioning, cruise control, lichtmetalen velgen en diverse extra voorzieningen.

Preuninger Haagland
Laan van Waalhaven 417
(070) 3073951
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12