Afbeelding

Garage Randstad: erkend leverancier van Castrol Motorolie

autonieuws

Editie: Week 28, Jaargang 23 |

Een deel van het team van Garage Randstad poseert vol trots bij het bord van Castrol Motorolie, met van links naar rechts: Mustafa, Adem en Yunis.

DELFT – Met grote trots kan Garage Randstad zich erkend leverancier van Castrol Motorolie noemen. Onlangs werd het plaatje met de officiële vermelding bij het bedrijf aan de Cyclotronweg aan de pui bevestigd. Een leuke aanleiding voor Adem en twee van zijn medewerkers om even bij het bord te poseren.

Met dit warme weer is het natuurlijk heel noodzakelijk dat de airco goed werkt. Installatie, onderhoud en reparatie zijn bij Garage Randstad in vertrouwde handen. Heeft u voor uw vakantiebestemming een lange autoreis voor de boeg? Rij dan eerst langs bij Garage Randstad, de airco wordt snel voor u in orde gemaakt voor een heerlijke koele reis.

Als geen ander bedrijf staat Garage Randstad bekend om de vergaande service. Het garagebedrijf aan de Cyclotronweg heeft in dertien jaar een grote naamsbekendheid opgebouwd. Niet alleen hier in Delft, maar ook in de directe omgeving. Bij Garage Randstad kan de klant altijd terecht.

Waar bestaat de service van Garage Randstad dan zoal uit. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld heel ruime openingstijden. Op gewone werkdagen en op zaterdag is het bedrijf tot zes uur 's middags geopend. Maar er is ook de 24-uurs pechhulp. Als u namelijk buiten de gebruikelijke openingstijden pech onderweg krijgt, dan moet u ook bij het garagebedrijf terecht kunnen. “We kunnen eventueel ter plaatse komen om de auto op te halen”, vertelt eigenaar Adem. “Pech onderweg, dan is er altijd snel hulp ter plaatse.”
In het garagebedrijf kunnen ook minder acute dingen snel opgelost worden. De klant kan gewoon binnen komen en een klein euvel is door de medewerkers in de garage snel verholpen. “Maar onderhoud of een reparatie kan ook langer duren”, vertelt Adem. “In die gevallen heeft ons bedrijf altijd een leenauto beschikbaar.”
Het grote voordeel van de werkwijze van Garage Randstad is, dat alle onderdelen van alle merken auto's razendsnel beschikbaar zijn. Van alle onderdelen is 95 procent leverbaar op dezelfde dag. En dat maakt de service van Garage Randstad juist zo goed. “Onderdelen kunnen zelfs binnen twee uur leverbaar zijn”, vertelt Adem. “Een gebroken uitlaat, een koppakking, alles kan snel weer in orde worden gemaakt. Bij grote ingrepen is er altijd eerst ruim voldoende overleg met de klant. Hij weet dan precies wat er moet gebeuren, hoe lang dat gaat duren en hoeveel dat gaat kosten. Een lampje vervangen is natuurlijk meteen klaar.”
Goed voorbereid op vakantie? Eerst naar Garage Randstad!

 

Garage Randstad

Cyclotronweg 29
(015) 261 35 41
www.garage-randstad.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12