Afbeelding

De groei is niet te stuiten bij Baaf Automotive

autonieuws

Editie: Week 31, Jaargang 22 |

Na vier jaar is Baaf Automotive flink gegroeid met 800 vierkante meter aan extra showruimte.

DELFT – Vier jaar geleden heeft Baaf Automotive de deuren geopend. Conclusie na deze beginjaren mag zijn, dat het bedrijf van Manfred Bavelaar en Joost Noordam erg succesvol is. Baaf Automotive verkoopt meer dan vijfhonderd auto’s per jaar.

Bepalend voor het succes is onder meer de aantrekkelijke prijsklasse van de auto’s die Baaf Automotive in zijn aanbod heeft. Het betreft een gezellige prijsklasse van 500 tot 4.000 euro. Hierin zijn alle denkbare merken en types auto’s vertegenwoordigd. “Sinds kort geven we gratis garantie op alle verkochte auto’s”, zegt Bavelaar, bekend als coureur in de Renault Clio Cup en de Mazda MX5 Cup. “In Nederland krijg je normaal gesproken garantie vanaf 4.500 euro, maar wij geven die garantie in principe op alle auto’s die we verkopen. Een unicum in Nederland.”
Sinds de opening vier jaar geleden is er wel wat veranderd bij Baaf Automotive. De ruimte is verviervoudigd. Het begon met een relatief klein pand op een binnenterrein langs de Vrijenbanselaan. Inmiddels is het hele naastgelegen bedrijfspand ter grootte van 800 vierkante meter er bij getrokken,. “Nu hebben we altijd zeventig tot tachtig auto’s op voorraad”, zegt Bavelaar. “Behalve de afdeling verkoop, hebben we ook een uitstekend ingerichte werkplaats. Hier werken we voor particulieren, maar ook voor MKB-bedrijven.”
De werkplaats van Baaf Automotive kenmerkt zich door flexibiliteit en goedkope, maar goede onderdelen. De klant heeft altijd direct contact met de chef-werkplaats en tevens hoofdmonteur, zodat snel goede afspraken gemaakt kunnen worden. “Het eind van onze groei is trouwens nog niet in zicht”, zegt hij. “Vooral in de werkplaats zien we daar mogelijkheden voor.”
Ondanks de groei en het succes, weten niet alle Delftenaren Baaf Automotive goed te vinden. Rijdt u over de Vrijenbanselaan, houd dan vooral het grote bord van dit bedrijf in de gaten. Dan weet u het bedrijf zo te vinden. “Sinds het wegvallen van Ardea Auto, bij de meeste Delftenaren vooral bekend als Kinesis, zijn wij trouwens ook Ford-specialist geworden”, zegt hij. “Alle Ardea-klanten kunnen hun Ford dus voortaan met een gerust hart bij ons brengen. Aangesloten bij de BOVAG!”

Baaf Automotive

Vrijenbanselaan 33
(015) 215 96 96
www.baafautomotive.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12