Afbeelding

Autotaalglas Rijswijk verruimt zijn service met gratis leenfietsen

autonieuws

Editie: Week 41, Jaargang 21 |

Het team van Autotaalglas Rijswijk kan schade aan uw autoruiten weer snel en vakkundig herstellen.

Het team van Autotaalglas Rijswijk kan schade aan uw autoruiten weer snel en vakkundig herstellen.
 

RIJSWIJK – Het herstel van een kapotte autoruit is bij Autotaalglas Rijswijk een koud kunstje. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het herstellen van autoruitschade. Of het nu om een klein sterretje gaat of om een grote scheur. Een autoruit kan ook helemaal vervangen worden.
Autotaalglas heeft in totaal 54 vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf is hiermee één van de grootste in dit vakgebied. “Glasreparatie, zo snel en voordelig mogelijk”, zegt Rob Struik. “Eerst wordt de schade zorgvuldig bekeken. Daarbij wordt vastgesteld of de schade te repareren valt. Anders wordt de complete autoruit vervangen.”
Autotaalglas Rijswijk heeft een centrale ligging, vlak langs de A13. Een strategische vestigingslocatie, een beetje te vergelijken met een drielandenpunt. Inwoners van drie plaatsen kunnen namelijk goed bediend worden. Niet alleen mensen uit Delft, maar ook inwoners van Rijswijk en Den Haag kunnen hier snel terecht. “De afgelopen vakantieperiode hebben we gebruikt om al het schilderwerk aan de deuren te doen”, zegt Struik. “Zo kunnen we er weer tien jaar tegen aan. We zijn trouwens ook van plan de herkenbaarheid vanaf de straat te vergroten. De bedoeling is om een groot logo in de centrale hal aan te brengen.”
Voor de klanten had Autotaalglas Rijswijk altijd al een aantal leen-Mini’s beschikbaar. Mocht de reparatie wat langer in beslag nemen, dan kunnen de klanten toch mobiel blijven en zich in een leen-Mini verplaatsen. “Tegenwoordig hebben we ook leenfietsen beschikbaar”, zegt Struik. “Ideaal voor mensen uit Delft en omgeving. We zijn natuurlijk dicht bij Delft gevestigd en dan is fietsen wel zo gemakkelijk. Het zijn luxe fietsen met stuurbekrachtiging en aan de voorkant zit een bagagedrager met het logo van Autotaalglas.”
De leenfietsen zijn gewoon gratis mee te nemen. Net zoals bij de Mini’s, waarvoor van tevoren even een afspraak gemaakt moet worden. In de afgelopen zomerperiode is ook hard gewerkt aan het parkeerterrein voor de deur. Dit is ook weer mooi en strak geworden.

Autotaalglas
Patrijsweg 72, Rijswijk
(070) 3192805
www.autotaalglas.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12