Afbeelding

Spectaculaire crisiskortingen bij Renault-dealer Autohaag Zeeuw Delfgauw

autonieuws

Editie: Week 39, Jaargang 21 |

Kom op zondag 29 september a.s. naar de EXTRA koopzondag bij Autohaag Zeeuw Delfgauw en profiteer van veel korting op diverse modellen.

DELFGAUW – Mochten er tijdens Prinsjesdag vooral tegenvallers te horen zijn geweest, niet bij Autohaag Zeeuw. Bij deze Renault-dealer krijgt u géén sigaar uit eigen doos. De hele maand september golden er al spectaculaire crisiskortingen. Op zondag 29 september a.s. heeft Autohaag Zeeuw Delfgauw een EXTRA koopzondag van 11.00 tot 16.00 uur en dan gelden deze kortingen óók nog!
Bij Autohaag Zeeuw is er veel voordeel te behalen op diverse voorraadmodellen, onder andere op de Renault Clio Authentique. Normaal gesproken kost deze auto 13.490 euro. Met de spectaculaire crisiskorting kost dit model 11.640 euro. Dan is er ook nog de complete Renault Twingo Parisienne, waar u slechts 8.490 euro voor betaalt, terwijl die normaal gesproken 9.990 kost. En dan is er nog het spectaculaire voordeel op voorraad Renaults Scenic met kortingen tot wel 4000 euro. “Op deze EXTRA koopzondag is er nog een speciale Dobbelactie”, zegt verkoopadviseur Hans Vennix. “Nadat u zelf de beste deal heeft afgesloten, kunt u vervolgens dobbelen voor uw éxtra prijs. De prijzen uit dit dobbelspel mogen er zijn.”
Wat te denken van een gratis Waxoyl ter waarde van 199 euro. Een andere prijs is een wijn- en spijspakket ter waarde van 100 euro. Ook is er een schoenencheque ter waarde van 130 euro, te besteden op www.mari-mari.nl. “Vervolgens is er nog een gratis TomTom One ter waarde van 130 euro, een gratis Rituals pakket ter waarde van 100 euro en een gratis Sony E-reader ter waarde van 119 euro”, aldus Hans Vennix. Het loont dus zeker de moeite om eens langs te gaan dit weekend bij Autohaag Zeeuw. Er is namelijk ook nog eens extra voordeel op àlle Renault-modellen.

Autohaag Zeeuw
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 2564400
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12