Afbeelding

Autobedrijf Harnaschpoort denkt mee om reparatiekosten laag te houden

autonieuws

Editie: Week 4, Jaargang 22 |

Ron Strampraad in de werkplaats van Autobedrijf Harnaschpoort, waar de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan auto’s plaats vinden.

DEN HOORN – Het winterseizoen is al weer een tijdje bezig. Toch hebben automobilisten nog niet zo veel profijt van hun winterbanden gehad. Er zijn nog niet zo veel echt winterse omstandigheden geweest, maar dat kan allemaal nog komen. Met Autobedrijf Harnaschpoort bent u daar goed op voorbereid.
De meeste mensen hebben al winterbanden onder hun auto laten monteren. Het beste kunnen ze dat laten doen door Autobedrijf Harnaschpoort op het nieuwe bedrijventerrein in de Harnaschpolder. Daar staat vakkundigheid boven aan en uiteraard kunt u rekenen op een snelle service. “Vaak blijft men te lang door rijden op winterbanden”, waarschuwt Ron Strampraad. “Blijf je onder goede weersomstandigheden door rijden op winterbanden, dan kan dit een hogere slijtage opleveren. Het is lastig om te zeggen wanneer het juiste moment is om de bandenwissel toe te passen, maar medio april is meestal wel het goede moment.”
Een heleboel nieuwe mensen hebben de weg naar Autobedrijf Harnaschpoort inmiddels weten te vinden. Het nieuwe bedrijventerrein is vanuit de nieuwbouwwijk nu heel goed bereikbaar, door de totstandkoming van de nieuwe ontsluitingsweg. “Met het bedrijventerrein zelf gaat het ook goed”, vertelt Strampraad. “Er zijn weer een hoop nieuwe bedrijven bij gekomen en alle bedrijfsgebouwen zijn nu wel in gebruik. Je hebt hier een grote variëteit aan bedrijven.”
In deze economisch wat mindere tijden gaan veel mensen voor wat goedkoper reparaties. De mensen hebben immers wat minder geld om uit te geven, dus moet daar op bezuinigd worden. Een bedrijf als Autobedrijf Harnaschpoort denkt graag met zijn klanten mee. “Zo kunnen we de reparatiekosten voor de klant zo laag mogelijk houden”, zegt hij. “Reparaties worden ook nog wel eens uitgesteld, wat niet zo’n goed idee is. Op de langere termijn levert dit namelijk weer hogere kosten op.”
Voor de APK bent u hier ook nog altijd aan het juiste adres. APK zonder afspraak, u kunt zonder afspraak binnen vallen, kleine reparaties worden meteen verholpen en bij grote reparaties is er indien beschikbaar een gratis leenauto.

Autobedrijf Harnaschpoort
Vrij Harnasch 66, Den Hoorn
(015) 212 39 68
www.autoharnasch.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12