Afbeelding

Met het voormalig familiebedrijf als stevig fundament, richt Niham Delft BV zich meer op de zakelijke markt

autonieuws

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

Vestigingsmanager Marc van Snippenburg van Niham Delft kondigt de komst van de nieuwe Volvo XC90 al vol trots aan.

DELFT – Menig bezoeker van bedrijventerrein Schieoevers zal het al wel opgevallen zijn. Er is iets veranderd bij de Volvo-dealer aldaar. Sinds mensenheugenis staat het dealerbedrijf bekend onder de naam Centraal Garage Hoeke. Sinds augustus vorig jaar heet het bedrijf echter Niham Delft BV.

De voormalig eigenaar heeft het bedrijf overgedaan aan de Niham-groep, een bekend Volvo-dealerbedrijf in deze regio. Behalve deze nieuwste vestiging in Delft, heeft Niham ook twee vestigingen in Den Haag, in Zoetermeer en in Naaldwijk. Dit Delftse bedrijf was een heel sterk familiebedrijf”, zegt de nieuwe vestigingsmanager Marc van Snippenburg. “De kracht was de oprecht persoonlijke benadering van de klanten zoals we dit gewend zijn bij de Niham dealerbedrijven. Op de markt van de particulieren was dit dan ook een heel sterk opererend bedrijf. Volvo Niham heeft het volledige team overgenomen, dus die bedrijfsvoering zetten we gewoon door. De kansen op de zakelijke markt worden met deze overname door Niham extra vergroot. We willen die markt gaan ontginnen en meer klanten plukken uit de zakelijke markt.”

Wat heeft Volvo Niham de klanten in de komende periode zoal te bieden. Allereerst dat de Volvo V40 met lage bijtelling weer beschikbaar is. Voor de zakelijke rijder aantrekkelijk, want hiervoor geldt een bijtelling van 14 procent. “Dat is vrij uniek, want er zijn maar weinig andere modellen leverbaar in deze categorie met zo'n lage bijtelling”, aldus Van Snippenburg. “De nieuwe XC90 staat vanaf eind mei bij ons in de showroom. Ook daarvoor geldt 14 procent bijtelling.”

De vestigingsmanager spreekt van goede jaren voor Volvo Niham. In tegenstelling tot andere autobedrijven, heeft ons bedrijf ondanks de economische teruggang altijd zeer goed gedraaid. “We hebben drie exceptioneel goede jaren achter elkaar gehad”, vertelt hij. “Qua verkoopaantallen is Volvo vorig jaar op de vijfde plaats geëindigd. Daarbij is het onder andere menig volumemerk voorbij gestreefd.”
Bij Volvo Niham zijn bijna alle modellen altijd beschikbaar voor een proefrit. Door de schaalgrote van Volvo Niham kunnen wij extra scherp inkopen en daar profiteren onze klanten van.  In de werkplaats zijn de wachttijden verkort en een ander belangrijk voordeel is opslag van winterbanden
in onze vestiging. Daarnaast kennen wij de Niham kortingskaart, ter waardering van de loyaliteit van de klant”, gaat hij nog verder. “Verkrijgbaar voor alle klanten met een auto van vijf jaar of ouder. Geeft recht op 10 procent korting op onderhoudswerkzaamheden en de aankoop van auto-onderdelen en accessoires.”

De Volvo XC90 alvast in 'levenden lijve' bewonderen? Bekijk dan de test op www.autoweek.nl.

Niham Delft BV

Schieweg 77
(015) 256 05 96
www.niham.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12