Paul van Winden al 25 jaar een betrouwbaar gezicht bij EDA de Heus

autonieuws

Editie: Week 36, Jaargang 21 |

Paul van Winden heet u van harte welkom vanachter de receptiebalie van EDA de Heus.

DELFT – Paul van Winden is nu 25 jaar werkzaam bij EDA de Heus. Hij heeft de functie van chef-werkplaats en doet zijn werkzaamheden achter de receptiebalie. Een vertrouwd gezicht dus voor de vele klanten van dit universele autobedrijf.
Het bevalt hem al die jaren uitstekend bij EDA de Heus. Hij heeft dan ook nooit de behoefte gevoeld om ergens anders te gaan werken. Hij is 25 jaar geleden als monteur begonnen en heeft zich steeds verder opgewerkt. Na het behalen van diverse diploma´s is hij uiteindelijk chef-werkplaats geworden en is hij er ook op ingesprongen toen er een plekje achter de receptiebalie vrij kwam. “Aan de receptiebalie heb je natuurlijk vooral contact met de klant”, zegt hij. “Daar gaat het om het klantcontact. Hier doe ik ook de bestellingen, zodat de jongens in de werkplaats vooruit kunnen. In de werkplaats zelf komt het bij mij vooral neer op delegeren. Dat moet wel gedaan worden en dat niet. Mijn werkzaamheden omvatten verder de facturatie en het bespreken van de werkzaamheden met de klant. Het is voor de klant natuurlijk belangrijk om te weten waar ze hun geld aan uit geven.”
EDA de Heus is een universeel autobedrijf voor de aanschaf van een goede occasion en alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Ook glasherstel behoort tot de werkzaamheden en hier kunt u prima de beste verzekeringen afsluiten. “Vaak voeren we in de werkplaats grote, complexe werkzaamheden uit”, zegt Van Winden. “Ik heb zeven mensen onder me werken. Een van hen houdt zich vooral bezig met het glasherstel.”
Bij dit bedrijf kunnen bezitters van een auto voor van alles terecht. Hierdoor hebben de medewerkers van EDA de Heus steeds weer nieuwe uitdagingen. Daarom vindt Van Winden het ook zo leuk om hier te werken. “Daardoor blijft het werk leuk”, zegt hij. “Je moet natuurlijk ook een grote interesse in de techniek hebben.”
Waarvoor u ook een bezoek brengt aan EDA de Heus. Altijd zult u achter de receptiebalie Paul van Winden aantreffen, die u met plezier verder helpt.
EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 2618181
www.edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12