Afbeelding

De nieuwe Opel Corsa nu bij Motorhuis Delft in de showroom

autonieuws

Editie: Week 5, Jaargang 23 |

De Opel-adviseurs Jeroen Teijgeler en Cees Verdoorn van Motorhuis Delft.

DELFT – In de showroom van Motorhuis Delft staat vanaf heden de nieuwe Opel Corsa. De nieuwe Opel Corsa valt op door een strak en stijlvol uiterlijk, een kwalitatief hoogwaardig interieur en moderne, zuinige motoren.

Samen met nieuwe transmissies staan de krachtbronnen garant voor pittige prestaties en een zeer gunstig brandstofverbruik van gemiddeld 3,1 liter per 100 kilometer. De driecilinder 1.0 Turbo en de viercilinder 1.4 benzinemotoren krijgen gezelschap van de al eerder aangekondigde 1.3 CDTi diesel met 70 kW (95 pk) vermogen. Door verbeterde turbotechnologie levert de motor met een maximaal koppel van 190 Nm bij 1.750 – 2.500 tpm veel trekkracht bij lage toeren. De uitstoot voldoet daarbij aan de Euro 6-emissienorm.
De 1.3 CDTi-diesel is geoptimaliseerd door toepassing van een variabele water- en oliepomp en het herwinnen van remenergie. Daardoor wisten de engineers van Opel de voor Nederland zo belangrijke grenswaarde van 82 gram CO2 per kilometer te realiseren, goed voor een zakelijke bijtelling van 14 procent.
Het lage verbruik is mede toe te schrijven aan het start-stopsysteem en de nieuwste generatie van de automatische transmissie Easytronic, die standaard is op deze zuinige Corsa 1.3 CDTi.
De gerobotiseerde automaat met vijf versnellingen schakelt verrassend soepel en reageert adequaat op het gaspedaal. Een lage inwendige wrijving draagt bij aan de efficiency. De Easytronic kan indien gewenst ook handmatig worden bediend door de versnellingspook vooruit of achteruit te bewegen.
De Opel Corsa 1.3 CDTi Easytronic 3.0 Start/Stop driedeurs is verkrijgbaar vanaf 17.495 euro in Business+ uitvoering. Tot de uitrusting behoort onder meer het zeer uitgebreide IntelliLink-infotainmentsysteem, met onder meer Bluetooth-connectiviteit, een usb-poort, een 7-inch kleuren touchscreen en stembediening. De Corsa 1.3 CDTi is verder te leveren in de uitvoeringen Edition, Color Edition en Cosmo.
Tevens is Motorhuis Delft Citroën- en Hyundai-dealer voor Delft en omstreken. Voor uw informatie over Citroën kunt u contact opnemen met Patrick van Luxemburg en Peter Overmeire en voor Hyundai met Ben van Holsteijn.

 

Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12