Afbeelding

Autohaag Zeeuw start nieuw loyaliteitsprogramma My Renault

autonieuws

Editie: Week 34, Jaargang 20 |

Gert Holtman van Renault Nederland (midden) en Ed Mouton van Autohaag Zeeuw Delfgauw (links) overhandigen de heer Jochems zijn iPad 2.

DELFGAUW - Renault is afgelopen maart gestart met het nieuwe loyaliteitsprogramma My Renault. Om Renault-rijders die zich hiervoor hebben aangemeld te bedanken, verlootte Renault tien iPad’s 2.

De heer J. Jochems uit Nootdorp, klant van Renault-dealer Autohaag Zeeuw Delfgauw, is de gelukkige winnaar van één van deze tien tablets. Hij kreeg zijn prijs overhandigd door Gert Holtman van Renault Nederland en Ed Mouton van Autohaag Zeeuw Delfgauw. Met My Renault, de opvolger van het loyaliteitsprogramma Renault Privilège, biedt Renault zijn leden een onlineplatform waar ze kunnen profiteren van diverse extra’s én toegang hebben tot informatie over hun auto. De pagina is toegankelijk via een speciale button op Renault.nl. De persoonlijke gegevens kunnen My Renault-leden uitsluitend inzien door in te loggen via hun eigen account.

Leden worden al betrokken bij hun nieuwe Renault-auto nog voordat ze deze daadwerkelijk in bezit hebben. Met de functionaliteit ‘Follow my Car’ op de site kunnen zij hun nieuwe Renault namelijk volgen: van het moment van bestellen tot de aflevering. Eenmaal in het bezit van de auto is tevens het onderhoudsschema te raadplegen. En handig voor bezitters van een Renault Z.E.-auto: via My Renault is het mogelijk de batterijcapaciteit van de elektrisch aangedreven Renault te bekijken.

Behalve van de al genoemde voordelen van My Renault, profiteren My Renault-leden ook van onder meer gratis Renault Route Service en 15 procent korting op Renault Erkend Schadeherstel. Wie nog meer service wenst, kan My Renault+ lid worden voor 39,95?euro per jaar. Bovenop de voordelen van het gratis My Renault-lidmaatschap voert Renault het volgende onderhoud dan volledig gratis uit: APK, zomer- en wintercheck, ruit- en bandreparatie, lampjes vervangen en vloeistoffen bijvullen. Deze extra services vertegenwoordigen samen een waarde van maar liefst 140 euro.

Aanmelden voor My Renault kan via Renault.nl en uiteraard bij Renault-dealer Autohaag Zeeuw Delfgauw

Autohaag Zeeuw Delfgauw
Exportweg 2, Delfgauw
(015) 2564400
www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12