Afbeelding

Profile Tyrecenter Van Kleef: ook expert in brandstofbesparing

autonieuws

Editie: Week 26, Jaargang 22 |

Een medewerker van Profile Tyrecenter Van Kleef bij het nieuwe uitlijnapparaat, het modernste uitlijnapparaat in de regio.

DELFT – Profile Tyrecenter Van Kleef is een bedrijf dat al tachtig jaar bestaat. Het is een universeel autobedrijf, maar bij de meeste mensen bekend als bandenspecialist. “Bij ons loopt de vakkennis op de werkvloer rond”, aldus manager Arthur Schaap.
De vakantietijd breekt weer aan. Dat betekent voor Profile Tyrecenter Van Kleef; tijd voor de vakantiechecks. Om goed en veilig op vakantie te kunnen, moet de auto helemaal in orde zijn. Met de vakantiecheck van Profile Tyrecenter Van Kleef heeft u de garantie dat u veilig de weg op kan. “Bij de vakantiecheck wordt de auto gecontroleerd op alle vitale delen, onder meer de olie, de ruitenwissers, de remmen, de multiriem, de airco, de uitlaat, de verlichting en natuurlijk de banden”, zegt Schaap. “Indien nodig wordt een advies gegeven om de auto uit te laten lijnen. Dit uiteraard altijd in overleg met de klant. Dit uitlijnen bepaalt de stand van de banden ten opzichte van de weg. Een auto die goed uitgelijnd is, rijdt soepel en gebruikt relatief weinig brandstof.”
Profile Tyrecenter Van Kleef beschikt sinds kort over een nieuw uitlijnapparaat. Dit is het modernste uitlijnapparaat in de hele regio. “Het apparaat is recent geïnstalleerd”, zegt Schaap. “Het nieuwste van het nieuwste, waar wij graag in geïnvesteerd hebben in het belang van onze klanten.”
Banden vormen voor veel mensen vaak een ondergeschoven kindje. Deze worden nog wel eens vergeten, maar goede banden zijn juist heel belangrijk om veilig op vakantie te gaan. Dit bedrijf is daar van origine in gespecialiseerd. Zoals gezegd lopen op de werkvloer uitsluitend gekwalificeerde medewerkers rond. “De oudste die hier rond loopt, werkt hier al veertig jaar”, zegt hij. “We werken met een zeer vaste basisopstelling.”
Op het gebied van banden is internet een opkomend fenomeen. Schaap waarschuwt de consument hier voorzichtig mee om te gaan. Veel internetbedrijven bieden lukraak aan tegen bespottelijk lage prijzen. “Voor de aankoop van banden moet je juist bij een gerenommeerd bedrijf zijn, zoals het onze, waarbij technische ondersteuning van essentieel belang is.”
Natuurlijk heeft Profile Tyrecenter Van Kleef ook last gehad van de crisis. Door zuinig te ondernemen en voorzichtig te investeren heeft het bedrijf het hoofd goed boven water kunnen houden. “Het is niet makkelijk geweest, maar we zijn er wel redelijk ongeschonden door gekomen”, aldus Schaap. “Mede dankzij onze grote vaste klantenschare in Delft en omstreken.”
Via de webshop van Profile Tyrecenter Van Kleef kun je banden kopen en je krijgt daarbij de broodnodige vakkennis en technische ondersteuning.

Profile Tyrecenter Van Kleef
Accrastraat 1
(015) 256 03 47
www.profiletyrecenter.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12