Afbeelding

Een VIP Dagarrangement bij Centre du Lac met Kia Van Leeuwen

autonieuws

Editie: Week 48, Jaargang 21 |

Verkoopadviseur Peter Eggermont bij een speciale uitvoering van de Kia Picanto, de R-Cross..

DELFT – De decembermaand is een maand van gezelligheid en saamhorigheid. Kia Van Leeuwen wil in deze maand dan ook een extra dimensie geven aan de verkoop. Dat gebeurt door middel van aantrekkelijke acties.

Bij Kia geldt bij aankoop van een nieuwe auto een garantieperiode van zeven jaar. De enige voorwaarde is, dat de koper voor onderhoud en reparaties ook aanklopt bij het dealerbedrijf waar de auto is aangeschaft. “Dit waarborgt de continuïteit”, zegt Marien van Leeuwen van Kia Van Leeuwen. “Op die manier helpen we elkaar om verder te komen en gaan we een langdurige verbintenis met elkaar aan.”
Kia Van Leeuwen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door de lange garantieperiode wordt hier ook het trefwoord continuïteit aan toegevoegd. “En in de decembermaand ook nog eens gezelligheid en aantrekkelijke eindejaarsacties”, zegt Van Leeuwen. “De eindejaarsacties omvatten onder meer een inruilvoordeel tot 1.500 euro bij diverse modellen. Bij aanschaf van een nieuwe auto een full map navigatiesysteem of gratis winterbanden met lichtmetalen velgen. Wat te denken van drie jaar gratis onderhoud met een klantvoordeel tot 1.600 euro.”
Koopt u vóór 2014 een auto, dan profiteert u nog van de prijsverlagingen. Bij alle acties is 2014-registratie mogelijk, mits op voorraad. Ook zijn er diverse financieringsacties mogelijk. Voor de decembermaand heeft Kia Van Leeuwen ten slotte een bijzondere samenwerking met Centre du Lac. Koopt u in deze periode een auto bij Kia Van Leeuwen, dan krijgt u bij Centre du Lac een VIP Dagarrangement ter waarde van 159 euro. Dit arrangement bestaat uit: à la carte eten, gebruik van de saunafaciliteiten inclusief badjas handdoek en slippers, drankjes naar keuze – gedistilleerde dranken zijn uitgesloten, deelname aan loyly- en drijfsessies, gebruik van hydrojet en snelbruiner, diverse behandelingen met een maximale behandeltijd van een uur. Koop een auto bij Kia Van Leeuwen in de decembermaand en laat u verwennen in Centre du Lac Sauna en Beautycentrum aan de Katwijkerlaan 105 in Pijnacker.

 

Kia Van Leeuwen
Schieweg 53
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12