Afbeelding

Hippe nieuwe stadsauto bij Autohaag Zeeuw Delft

autonieuws

Editie: Week 36, Jaargang 22 |

DELFGAUW - De nieuwe Renault Twingo is sinds afgelopen week te bewonderen bij Autohaag Zeeuw Delft in Delfgauw. Deze nieuwste Renault-telg is leverbaar vanaf 9990 euro.


De nieuwste generatie Renault Twingo zet de klasse van de stadsauto’s op z’n kop. Renault veranderde de gehele bouwwijze, monteert de motor achterin en plaatst standaard vijf portieren. Het interieur is buitengewoon veelzijdig en het design uiterst kleurrijk en speels. De nieuwe Twingo biedt ultieme vrijheid en laat zich altijd en overal naartoe dirigeren dankzij de exceptioneel kleine draaicirkel en zijn optimale manoeuvreerbaarheid. Ook benieuwd naar het nieuwe fun-karakter en behendigheid van de nieuwe Renault Twingo? Kom en bewonder de nieuwe Renault Twingo dan tijdens het Salon de Promotion introductie-event bij Autohaag Zeeuw Delft, dat nog tot en met 14 september duurt.


Upgrades en inruilpremie
Niet alleen kunt u de nieuwe Renault Twingo komen bewonderen, u kunt tijdens de Salon de Promotion bovendien profiteren van spetterende acties. Wat dacht u van een gratis upgrade van een Clio Hatchback naar een Clio Estate, plus nog eens een extra inruilpremie van 1000 euro? De gratis upgrade is geldig voor de Renault Clio, Megane, Laguna en de Scenic. Uw voordeel kan hiermee oplopen tot maar liefst 4200 euro. Daarnaast kunt u nog gebruik maken van de zeer aantrekkelijke 50/50-deal tegen 0 procent rente bij aanschaf van een Renault Clio, Megane, Scenic of Captur.


Extra koopzondag
Bent u al een tijdje opzoek naar een geschikte nieuwe auto? Twijfel niet langer en breng tijdens de Salon de Promotion een bezoekje aan de vestiging van Autohaag Zeeuw Delft aan de Exportweg 2 in Delfgauw. De verkoopadviseurs staan voor u klaar om uitleg te geven over deze zeer voordelige actieperiode.  Op zondag 14 september is de showroom extra geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 015-2564400 of kijk op de websites  www.autohaagzeeuw.nl en www.renaultwinkel.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12