Gemak dient de mens bij Ardea Auto

autonieuws

Vaste klanten van Ardea Auto hebben het naastgelegen tankstation al een hele tijd geleden ontdekt, maar het staat natuurlijk open voor iedereen.

DELFT – Een tankstation naast een dealerbedrijf, dat is heel handig. Helemaal als u zich bedenkt, dat de werkplaats van Ford-dealer Ardea Auto om 17.00 uur de deuren sluit en het naastgelegen Texaco-tankstation tot 19.00 uur open blijft.

Vaste klanten die hun auto voor onderhoud hebben achtergelaten bij Ardea Auto kunnen dus tot twee uur na de sluiting van de werkplaats nog hun autosleutels op komen halen. Dat is een prima service, waar vele klanten dan ook graag gebruik van maken. Het kleinschalige tankstation opereert onder de vlag van Texaco, maar het is eigendom van Ardea Auto. 

De auto wordt hier nog volgetankt door een echte pompbediende, wat door velen in deze tijd van individualisering zeer op prijs wordt gesteld. “Niet alleen klanten van ons kunnen er gebruik van maken, maar het tankstation staat voor iedereen open”, zegt Peter van der Sar, verkoopleider van Ardea Auto. “Tevens kan men zijn auto weer helemaal blinkend uit de bijbehorende wasstraat rijden. En iedereen kan sparen via het spaarsysteem Rocks.” 

Bij de Ford-dealer zelf staat momenteel een wel zeer sportieve uitvoering van de Transit in de showroom. Het gaat om de Ford Transit Sport Van. “Deze bedrijfsauto staat bekend om zijn degelijkheid, maar nu is er eindelijk eens een heel ‘gave’ versie”, zegt Van der Sar. “Met een witte striping vanaf de motorkap, via het dak, tot aan de achterkant. Een beetje zoals de Dodge Viper. Daarnaast heeft deze versie heel dikke wielen en een imponerende bumperpartij, waardoor het geheel er heel gelikt uitziet. Normaal gesproken zou hij bijna 30.000 euro (ex. BTW) kosten, maar er is nu een klantvoordeel van 3.000 euro.” 

Een andere opzienbarende bedrijfsauto in de showroom is de Ranger. Het is een Amerikaans-Europese pick-up, die speciaal voor de Europese markt is gemaakt. Uiteraard heeft deze auto zeeën van laadruimte. Van der Sar: “We hebben al een aantal van deze bijzondere auto’s verkocht, dus wie volgt? De Ranger kost nog geen 20.000 euro (ex. BTW).” 

Wat betreft de personenauto’s staan de nieuwe Ka en Fiesta momenteel natuurlijk volop in de schijnwerpers. Volgens Van der Sar uitgelezen voorbeelden van ‘introducties van het juiste model in het juiste segment op het juiste moment’. Kom dus ook eens langs! 

Ardea Auto
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 261 64 64
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12