Afbeelding

Btw-vrij tanken bij TinQ met Autotaalglas

autonieuws

Editie: Week 40, Jaargang 20 |

Rijswijk, Autoruitschadespecialist Autotaalglas en TinQ, de landelijke keten van onbemande tankstations, slaan de handen ineen. Iedereen die in oktober een autoruit laat repareren of vervangen bij Autotaalglas tankt in oktober en november btw-vrij bij TinQ. Met deze actie komen Autotaalglas en TinQ de automobilist tegemoet die vanwege de btw-verhoging van 19 naar 21 procent wordt geconfronteerd met nog hogere benzineprijzen.

“Alle automobilisten die in oktober een ruit laten repareren of vervangen bij Autotaalglas Rijswijk krijgen een voucher”, legt eigenaar Edwin Knoester uit. “Met deze voucher kunnen zij in oktober en november eenmalig btw-vrij tanken bij alle 275 tankstations van TinQ. En daarmee wordt tanken bij TinQ nog voordeliger dan het normaal al is.”

De tankbon en de voucher moet de automobilist voor 31 december 2012 naar TinQ sturen. Het btw-bedrag wordt dan teruggestort. Knoester: “Aangezien automobilisten de btw mogen terugvragen tot maar liefst 50 liter, levert dit hun – gezien de huidige benzineprijzen – een forse besparing op.”

Volgens ondernemer Knoester laat Autotaalglas autorijdend Nederland niet barsten. Vooral niet nu de btw-verhoging een feit is. Knoester: “Tanken is al duur genoeg. Met deze actie proberen wij, samen met TinQ, de financiële druk voor automobilisten wat te verzachten. Als toegewijde franchiseorganisatie met enthousiaste ondernemers helpen wij elke automobilist professioneel en vriendelijk met een sterreparatie.

Ook zonder afspraak. En dat op elke gewenste locatie in Rijswijk en omgeving.

Onze service draait om gemak. Zo zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar. Verder kunnen automobilisten profiteren van onze unieke haal- en brengservice en een Mini als gratis vervangend vervoer.

Eén telefoontje naar ons servicenummer 0800-0828 is genoeg.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12