Afbeelding

Eekhout Spuiterij voert alle soorten spuitwerkzaamheden uit voor bedrijf en particulier

autonieuws

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

Jeroen Eekhout bij één van de luchtvrachtcontainers, die momenteel in de grote hal van Eekhout Autoschade worden gespoten.

DELFT – Eekhout Autoschade is een allround autoschadebedrijf dat is aangesloten bij de FOCWA. In de werkplaats wordt niet alleen onderhoud aan auto’s gepleegd. Er wordt ook onderhoud gepleegd aan airco’s in auto’s en grote voertuigen. Daarnaast doet het bedrijf sinds enige tijd ook industrieel spuitwerk.
Eekhout Spuiterij verricht spuitwerkzaamheden voor industrie en consumenten. Het credo is ‘Belachelijk veelzijdig’. Het bedrijf legt zich hier steeds meer op toe. In de vestiging in Delft, die een aantal jaar geleden werd betrokken, is een hele hal ingericht voor deze werkzaamheden. “We doen opdrachten voor constructiebedrijven, installatiebedrijven, roeiverenigingen en momenteel zelfs voor een bedrijf voor luchtvrachtcontainers”, zegt Jeroen Eekhout. “Voor particulieren doen we ook allerlei opdrachten. Denk hierbij aan tafels, stoelen en keukens, die kunnen voor de klant helemaal overgespoten worden.”
Metalen onderdelen worden bij Eekhout Spuiterij helemaal elektrostatisch gespoten. Een uitstekende methode om iets gedegen te bewerken. “De verf is de plus en het materiaal is de min”, legt Eekhout uit. “Bij deze methode wordt volgens het principe van het magnetisme gewerkt. De verf wordt namelijk door het materiaal aangetrokken, waardoor er een betere hechting plaats vindt.”
De Delftenaren weten de vestiging van Eekhout in Delft steeds beter te vinden. De hal waarin de spuitwerkzaamheden plaats vinden is 1.500 vierkante meter, waar momenteel vooral werkzaamheden worden uitgevoerd voor wat betreft de luchtvrachtcontainers. Uiteraard kunnen er in de Pijnackerse vestiging ook spuitwerkzaamheden worden gedaan.
Eekhout Autoschade en Spuiterij
Rotterdamseweg 370, Delft
(015) 369 35 19
Weteringweg 16, Pijnacker
(015) 369 35 19
www.eekhout-autoschade.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12