Afbeelding

Het nieuwe Preuninger Delft gaat verder!

autonieuws

Editie: Week 25, Jaargang 23 |

Een deel van het team voor het nieuwe pand van Preuninger Delft, met van links naar rechts partsmanager Roel Kruidhof, winkelmanager Peter Reijgersberg en Aftersales-manager Wilfred Kluiters.

DELFT – Preuninger is een naam die nauw aan Delft verbonden is. Het autobedrijf heeft zijn oorsprong in de directe omgeving van Delft. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in Ypenburg, Den Haag Kerketuinen, Vlaardingen en Zoetermeer.

Er gaat in Delft wel wat veranderen. Preuninger zal niet uit Delft verdwijnen, maar gaat wel verhuizen. Het bedrijf aan de Mercuriusweg verhuist naar het voormalige SEAT-pand aan de Ampèreweg op industrieterrein SchieOvers. Vanaf maandag 22 juni kunt u Preuninger dus vinden aan de Ampèreweg nummer 2 in Delft op het bedrijventerrein, richting de MAKRO.

“Er zal wel wat gaan veranderen”, zegt aftersales-manager Wilfred Kluiters. “Preuninger Delft krijgt namelijk meer de functie van Aftersales vestiging. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest om het voormalige pand van Stejer SEAT helemaal om te vormen tot een moderne Aftersales vestiging. We kunnen echt trots zijn op het resultaat.”

Zo is het pand aan de Ampèreweg verbouwd tot een prachtig gecombineerde werkplaats met magazijn en verkoopbalie. Hier zijn alle onderdelen van alle merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Mitsubishi op voorraad. “Is er iets stuk aan uw auto, dan is dit het aangewezen adres voor vervangende onderdelen”, gaat Kluiters verder.
De showroom èn alle verkoopadviseurs zijn verhuisd naar Ypenburg en die vestiging is makkelijk en snel bereikbaar via de A13 of binnendoor door het prachtige Delft.

Voor alle Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Mitsubishi klanten biedt de nieuwe vestiging aan de Ampèreweg, behoud van lokale dienstverlening met een persoonlijk karakter. Immers alle werkplaats- en magazijnmedewerkers verhuizen mee en heten u van harte welkom in het nieuwe pand.

Wilt u de nieuwe vestiging eens met eigen ogen komen bekijken? Schroom dan niet om langs te komen. Het bedrijf opent komende week officieel de deuren.

Preuninger Delft

Ampèreweg 2
(015) 257 34 88
www.preuninger.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12