Afbeelding

Nissan en Zeeuw en Zeeuw presenteren zich met alleen elektrische voertuigen

autonieuws

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

Vestigingsmanager Pieter Dekkers (rechts) van Zeeuw en Zeeuw, geflankeerd door twee medewerkers bij de Nissan Note, nu verkrijgbaar met bijna 3.000 euro voordeel.

WATERINGEN – Nissan is bij deze editie van de AutoRAI met alleen elektrische voertuigen vertegenwoordigd. U kunt uw ogen uit kijken bij de Nissan Leaf en de bestelauto E-NV200, allebei elektrisch aangedreven. Wilt u ook wel eens de overstap maken naar het stille elektrisch rijden? Bezoek dan Nissan op de AutoRAI.

Het paviljoen van Nissan op de AutoRAI, daar moet u dus zijn als u op zoek bent naar een elektrische auto. Volop informatie kan ingewonnen worden over de Leaf en E-NV200. U kunt de modellen van dichtbij bekijken en natuurlijk afspraken maken om een dag lang gratis proef te rijden. “Ervaar zelf eens hoe het is om daar in rond te rijden”, zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers van Zeeuw en Zeeuw in Wateringen. “Aanmelden voor een proefrit kan via het emailadres van ons bedrijf,  info@zeeuwenzeeuw.nl.”
U kunt natuurlijk ook gewoon naar dit dealerbedrijf in Wateringen toe komen. Zeeuw en Zeeuw staat al jarenlang bekend als betrouwbare Nissan-dealer. Speciaal ter gelegenheid van de AutoRAI gelden er bovendien een heleboel spetterende acties. “En dan gaat het niet alleen om elektrisch rijden”, zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers. “De Nissan Note is bij ons nu bijvoorbeeld leverbaar met een voordeel tot 2.950 euro. Bezoekers kunnen de auto meteen in de showroom bekijken en eventueel proef rijden.”
Ook voordeel is er te behalen bij aanschaf van een Nissan Juke. Met een voordeel van 2.500 euro is de Juke een heel goede keuze. Kom dit model bekijken in de showroom! “Op de Qashqai ten slotte kan het voordeel ook oplopen tot wel 2.500 euro”, gaat Dekkers verder. “Dit model is al jaren het best verkopende model van Nissan.”
Toe aan een nieuwe auto? Dan is ook de aanschaf van een Nissan X-Trail het overwegen meer dan waard. Koopt u nu een Nissan X-Trail bij Zeeuw en Zeeuw, dan is de ingebouwde automaat ter waarde van 2.500 euro helemaal gratis. “Ook in de werkplaats zijn we vrijgevig”, gaat Dekkers verder. “In de hele maand april kost een WAXOIL poetsbeurt in plaats van 199,99 euro slechts 99,99 euro. En dat is inclusief gratis health check ter waarde van 19,95 euro!”

Zeeuw en Zeeuw

’s-Gravenzandseweg 14

2291 PE Wateringen

(0174) 63 80 60

www.zeeuwenzeeuw.nl

info@zeeuwenzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12