Afbeelding

Uw autosleutel is snel bijgemaakt bij Sleutelspecialist Delft

autonieuws

Editie: Week 39, Jaargang 20 |

Bij Sleutelspecialist Delft kunnen Jeroen van der Werf en zijn collega’s snel uw autosleutel met transponder bijmaken.

DELFT – Sleutelspecialist Delft is al vijftien jaar het aangewezen adres om alle soorten sleutels bij te laten maken. Hierbij gaat het niet alleen om huissleutels, maar ook om autosleutels. Zowel de sleutels van klassiekers als sleutels met een transponder.

De autosleutels kun je in twee groepen onderverdelen. Sleutels met en sleutels zonder startonderbreker. In de loop der jaren is het aanbod van verschillende types startonderbrekers aanzienlijk vergroot. “Hierdoor komen er steeds weer nieuwe types startonderbrekers op de markt”, zegt Jeroen van der Werf. “Wij blijven hiervan voortdurend op de hoogte. Hierdoor kunnen bij verlies bijna alle types transpondersleutels voor de klant worden bijgemaakt. We blijven volledig op de hoogte via Silca, de sleutelfabriek in Italië.”

Een startonderbreker is bedoeld om dieven geen kans te gunnen. De auto kan alleen worden gestart met een sleutel waar een chip in zit. Alleen met deze juist geprogrammeerde chip kan de auto worden gestart. “Natuurlijk kan iemand er voor kiezen een extra transpondersleutel bij de autodealer te bestellen”, zegt Jeroen van der Werf. “Het grote voordeel van Sleutelspecialist Delft is dat we een extra transpondersleutel sneller kunnen realiseren. Bovendien is de klant hier zeker goedkoper uit. Het is ook niet nodig om een afspraak te maken, men kan gewoon binnen lopen.”

Voor alle merken kan Sleutelspecialist Delft autosleutels in programmeren. Uitgezonderd de allernieuwste types van merken als Mercedes, Audi en BMW. Maar uiteraard krijgt Sleutelspecialist Delft hiervoor op termijn ook weer een update. Ongeveer 20 procent van het klantenbestand van deze zaak bestaat uit mensen die hun autosleutels laten bijmaken. Maar natuurlijk is dit ook van oudsher een prima adres voor het laten bijmaken van huissleutels.

Sleutelspecialist Delft
Verwersdijk 2
(015) 2133226
www.sleutelspecialistdelft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12