Afbeelding

Spectaculair renovatiewerk in de werkplaats bij Autoschade OostAmbacht

autonieuws

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

Robert van der Ende bij zijn huidige pronkstukje: een oud model Alfa sportauto die in de werkplaats helemaal gerenoveerd wordt.

NOOTDORP – Het grote oranje kader op het gebouw van Autoschade OostAmbacht. Daar is iedereen nu al wel zo'n beetje aan gewend. Het pand heeft een tijdje geleden een prachtige upgrade gehad. Helemaal passend bij de statuur van dit bedrijventerrein.
Binnen bij Autoschade OostAmbacht is er een andere kleurstelling gekomen, waarbij oranje en grijs de boventoon voeren. De binnenkant en buitenkant komen nu dus helemaal overeen. De eigenaar Robert van der Ende kan dan ook blij zijn met deze veranderingen in zijn bedrijf. “Ja, je moet met je tijd mee gaan”, geeft hij aan. “Dat doen we trouwens toch altijd wel. Regelmatig vernieuwen we bijvoorbeeld apparatuur.”
In deze rare en vervelende economische periode, zoals Van der Ende het noemt, heeft het bedrijf gelukkig toch steeds genoeg werk. Hierdoor heeft Autoschade OostAmbacht gedurende de afgelopen jaren een prima naam op kunnen bouwen. “We hebben niet alleen klanten vanuit Nootdorp, maar ook vanuit Delft, Pijnacker, Zoetermeer en zelfs vanuit Den Haag weten mensen ons bedrijf te vinden.”
Het renovatiewerk is een wel zeer belangrijk onderdeel in de werkplaats van het bedrijf. Momenteel is het team bijvoorbeeld bezig om een oude Alfa helemaal weer in goede staat te brengen. Een sportauto die z'n weerga niet kent. Die staat binnenkort te glimmen in de werkplaats van Autoschade OostAmbacht. En dat te bedenken dat de auto eigenlijk al afgeschreven was. Autoschade OostAmbacht draait er zijn handen niet voor om.
In de werkplaats van Autoschade OostAmbacht kunnen alle denkbare werkzaamheden worden uitgevoerd. Te denken valt daarbij aan demonteren, het plaatwerk, auto’s richten, spuiten (ook van alle denkbare andere zaken, zoals keukens), airco, ruitherstel, velgen repareren, restylen en dergelijke. “Alle schades aan de auto kunnen hier worden hersteld”, zegt Van der Ende. “Zo proberen we de auto weer zo snel mogelijk op de weg te krijgen. In de tussentijd kan de klant gebruik maken van één van de in totaal vijf leenauto’s. Eventueel is er ook een leenkart, dat is natuurlijk hartstikke leuk als de zomer straks weer begint. Het is ook mogelijk een leenfiets mee te nemen.”
Er wordt altijd kwalitatief uitstekend werk afgeleverd, met de garantievoorwaarden die de FOCWA hanteert.

Autoschade OostAmbacht
Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9, Nootdorp
(015) 310 69 03
www.oostambacht.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12