Afbeelding

Autobedrijf Harteveld: ook voor het onderhoud van uw tweede of derde auto

autonieuws

Editie: Week 11, Jaargang 22 |

Directeur Leo Harteveld in de showroom van zijn bedrijf bij een Nissan- en Seat-occasion.

DELFGAUW – In de werkplaats van Autobedrijf Harteveld kunnen alle merken auto’s onder handen genomen worden. Jong of oud, het maakt niet uit welk merk auto. Het vakkundige team van monteurs zorgt dat uw auto snel de weg weer op kan.
Bent u tevreden over het onderhoud van uw auto bij Autobedrijf Harteveld? Dan kunt u overwegen ook uw tweede of derde auto hier in onderhoud te geven. Hier bent u namelijk niet alleen verzekerd van vakkundigheid, maar ook van de beste service. “Onze monteurs zijn volledig op de hoogte van wat er leeft in de werkplaatsen van diverse automerken”, zegt directeur Leo Harteveld. “Voor alle lezers van de krant Delft op Zondag: breng uw auto hier naartoe voor APK of onderhoud en ontvang 10 procent korting op het volledige factuurbedrag. Ook als de auto hier niet is verkocht, bent u van harte uitgenodigd om de uitmuntende service te ervaren.”
Van het vervangen van een lampje tot de reparatie aan een voorruit, APK of een grote onderhoudsbeurt. APK wordt aangeboden tegen concurrerende prijzen en er is een speciaal abonnement mogelijk voor het opslaan van zomer- en winterbanden. Het bedrijf is gevestigd op een goede locatie om mensen vanuit de hele regio te bedienen. “Uiteraard is vervangend vervoer mogelijk”, zegt hij. “Maar we brengen u net zo graag thuis of naar uw werk of naar één van de treinstations. Halen en brengen is uiteraard helemaal gratis.”
Autobedrijf Harteveld is al sinds jaar en dag Saab-dealer voor Delft en omgeving. Een aantal jaar geleden is het bedrijf ook Subaru-dealer en Volvo-specialist geworden. Autobedrijf Harteveld is bovendien een expert in de verkoop en het onderhoud van alle andere merken auto’s.

Autobedrijf Harteveld
Exportweg 1, Delfgauw
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12