Afbeelding

Het servicepakket van EDA de Heus is compleet met professionele autoverhuur

autonieuws

Editie: Week 8, Jaargang 22 |

Het pand van EDA de Heus aan de Schieweg in Delft.


DELFT – EDA de Heus is een allround Delfts autobedrijf, waar de consument voor alles op het gebied van auto’s terecht kan. Sinds kort is aan de lange lijst van services nog iets extra’s toegevoegd, namelijk professionele autoverhuur. Ook dat maakt tegenwoordig dus deel uit van het servicepakket van EDA de Heus.
Reparatie, onderhoud, uitlijnen, balanceren en apk van auto’s, de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, zoekopdrachten inclusief Bovag garantie, schadeherstel en ruitherstel in de glasgarage. Dat kon EDA de Heus zijn klanten al bieden. “Nu is met autoverhuur ook het nog ontbrekende puzzelstukje toegevoegd”, zegt Aad van Winden. “De autoverhuur bij ons bedrijf gaat per 10 februari a.s. van start. Met deze extra service kunnen we helemaal terecht spreken van 100 procent mobiliteitsservice.”
EDA de Heus breidt zijn diensten dus uit op het gebied van mobiliteit. Het bedrijf bood incidenteel wel eens een leenauto aan, maar wil die service nu verbeteren door nieuwe auto’s aan te bieden en deze ook te verhuren. Hiervoor werken ze samen met de Autohopper autoverhuurformule. Aad van Winden: “Het enige wat nog ontbrak was professionele autoverhuur. We kregen steeds meer vraag naar het leveren van huurauto’s. Vanaf nu kunnen we nieuwe auto’s, altijd voorzien van airco en radio/cd-speler verhuren vanaf slechts 29 euro per dag. Auto’s verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons aan bij de Autohopperformule.”
Steven Donselaar van Autohopper legt uit: “EDA de Heus verhoogt zijn servicegraad en de consument kan tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto huren. Geen opvallend gestickerde auto’s, maar moderne, zuinige auto’s, altijd voorzien van een groen label, denk aan de Citroën C1 of de Fiat 500. Inwoners en bedrijven uit Delft en omstreken hoeven nu niet meer ver het industrieterrein op om een auto te huren, ze kunnen nu ‘om de hoek’ terecht. Reserveren kan eenvoudig en snel via www.autohopper.nl. En Aad van Winden vult aan: “Bellen of langs komen mag natuurlijk ook altijd. We zijn gevestigd in een modern en goed bereikbaar pand op bedrijventerrein Schieoevers. Neem gerust contact met ons op.”
Van maandag tot en met zaterdag is EDA de Heus te bereiken via (015) 261 81 81.

EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl
info@edaheus.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12