Afbeelding

De vernieuwde Subaru schittert in de showroom van Autobedrijf Harteveld

autonieuws

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

Nick Sterker, dè verkoopadviseur bij Autobedrijf Harteveld, bij de vernieuwde Subaru Outback.

DELFGAUW – Bij Autobedrijf Harteveld staat sinds 20 februari jl. de vernieuwde Subaru Outback in de showroom. De Outback is te bestellen in twee uitvoeringen, de Comfort en Premium. Uit te rusten met twee varianten motoren die beide gekoppeld zijn aan een Lineartronic CVT automaat, te weten de 2.5 liter benzinemotor 175 pk en de dieselmotor met 150 pk.

Met standaard een extra rijke uitvoering, hangt er aan de Subaru Outback een prijskaartje met een vanafprijs van 38.995 euro. “Sinds de introductie hebben we al veel aanloop gehad”, vertelt verkoopadviseur Nick Sterker. Na eerst tien jaar gesleuteld te hebben in de werkplaats van Autobedrijf Harteveld, is Nick Sterker nu sinds twee jaar fulltime werkzaam op de verkoopafdeling. “Niet alleen van mensen die al in een Subaru rijden, maar ook juist van niet-Subarurijders.”
De vernieuwde Subaru Outback is uitgerust met het geavanceerde veiligheidsysteem Eyesight. Een nieuw systeem met cameratechnieken. Eyesight bestaat uit twee soorten technologieën, namelijk Driver Assist en Accident Prevention. De eerste helpt u bij het rijden, de tweede voorkomt dat er een ongeluk gebeurt. “Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto, maakt Eyesight gebruik van twee stereocamera's die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning. Bijna net zo goed als het menselijk oog”, legt Sterker uit. “Het systeem herkent moeiteloos objecten voor de auto en ziet ook heel goed het verschil tussen bijvoorbeeld een mens en een boom.”
De meerdere functies nog even nader uitgelegd. Door de rijstrookherkenning, blijf je als automobilist zonder enige twijfel tussen de lijnen. De adaptive cruise control handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid. Als het systeem een voorligger signaleert, regelt deze adaptive cruise control de snelheid, zodat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft.
Het Pre-collision Braking System, een ander veiligheidsysteem in de vernieuwde Subaru Outback, kan de bestuurder waarschuwen met een zoemer en een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel bij een dreigende frontale aanrijding met een voertuig of een ander obstakel. “Throttle Management ten slotte kan abrupt het motorvermogen beperken om een frontale aanrijding te voorkomen”, aldus Sterker. “Het Symmetrical All Wheel Drive systeem in combinatie met de bekende boxermotor, zorgt voor een laag zwaartepunt en dus voor een perfecte wegligging. Ik nodig iedereen uit om de Subaru Outback eens te komen bekijken. Een perfecte auto, die de koper zeker niet zal teleurstellen!”

 

Autobedrijf Harteveld
Exportweg 1, Delfgauw
(015) 256 51 00
www.autobedrijfharteveld.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12