Afbeelding

Scherpe deals op de C-Klasse bij Mercedes-Benz Den Haag

autonieuws

Editie: Week 28, Jaargang 23 |

De Mercedes-Benz C-Klasse, vorig jaar geïntroduceerd, en momenteel scherp verkrijgbaar met de Stardeals van Mercedes-Benz Den Haag.

DEN HAAG – Een jaar geleden was het zover: de introductie van de laatste generatie van de Mercedes-Benz C-Klasse. Een introductie die zeker niet ongemerkt voorbij is gegaan en flink wat teweeg heeft gebracht.

Rijders die nogal traditioneel ingesteld zijn konden er nog niet zo aan wennen. Andere, meer met hun tijd mee gaande automobilisten roemen de C-Klasse juist om zijn vele innovaties. De traditionele rijders vonden de auto soms iets te veel afwijken van de voorgaande generatie. De rechtopstaande ´iPad´ in het interieur was het voornaamste punt van kritiek.
Een innovatie die door automobilisten die met hun tijd mee gaan juist wel erg werd gewaardeerd. “Net zoals de andere innovaties, waar de C-Klasse vol mee zit”, geeft verkoopadviseur Aart Kleinveld aan. “Het beste is om het oordeel aan uzelf over te laten. In de showroom bij Mercedes-Benz Den Haag gelden momenteel de Star Deals. Een prima moment om eens langs te komen!”
Diverse uitvoeringen van de C-Klasse zijn tijdelijk verkrijgbaar met kortingen van bijna 4.000 tot 8.000 euro. Een proefrit maken is bij Mercedes-Benz Den Haag altijd mogelijk. De verleiding is na de proefrit waarschijnlijk wel heel erg groot om meteen ja te zeggen. Maar laten we wel wezen: iemand die overweegt een Mercedes-Benz aan te schaffen, is prima in staat een weloverwogen keuze te maken.  En dus ook heel goed in staat om ‘nee’ te zeggen als iets hem niet zint.
Niet alleen voor de particuliere rijder is de C-Klasse een prima keuze. Voor zakelijk gebruik is de C-Klasse ook heel goed inzetbaar. “De meest interessante variant is dan misschien wel de C180 BlueTEC Lease Edition”, aldus Kleinveld.
Met een 116 pk dieselmotor in het vooronder een echte krachtpatser. Maar ook met een geweldige serie opties, zoals Avantgarde exterieur, Garmin MAP Pilot, Audio 20, parkeerassistentie, 17-inch lichtmetalen velgen, cruisecontrol, LED intelligent Light System, het zitcomfortpakket en in delen neerklapbare achterbank.
Niet alleen in Nederland is de C-Klasse een doorslaand succes. Hij is verkozen tot 2015 World Car of the Year. In de jurering gaven 75 autojournalisten uit 22 landen de C-Klasse de voorkeur boven, bijvoorbeeld, de Ford Mustang en de Volkswagen Passat. Mercedes-Benz won al eerder deze grote prijs met de S-Klasse. Andere winnaars waren onder meer de Audi A3 (2014), de Volkswagen Golf (2013), de Volkswagen Up! (2012), de Nissan Leaf (2011), en de Lexus LS460 (2007).

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Donau 42, 2491 BA Den Haag

(070) 340 03 20
www.mbdb.nl of www.stardeals.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12