Afbeelding

Suzuki Alto Level 3.0 spectaculair actiemodel bij Suzuki Witte

autonieuws

Editie: Week 52, Jaargang 20 |

RIJSWIJK – Het dertigjarig jubileum wilde Automobielbedrijf Witte niet ongemerkt voorbij laten gaan. Niet in de vorm van een feest, maar in de vorm van een spectaculair actiemodel. De Suzuki Alto Level 3.0 All-in en rijklaar voor 8.999 euro (normaal 10.540 euro). De klant heeft dus een jubileumvoordeel van 1.541 euro!

De Suzuki Alto Level 3.0 is een bijzondere auto. Met heel veel extra’s is hij ‘klaar voor de stad’. De Alto Level 3.0 in metallic lak is een vijfdeurs stadsauto, met standaard onder andere centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen vóór, in hoogte verstelbaar stuurwiel, elektrische stuurbekrachtiging, airconditioning en zeven airbags. De auto is uitgerust met diverse veiligheidssystemen, zoals BAS (remassistent), ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) en ISOFIX (bevestigingssysteem voor kinderzitjes). Deze auto valt in de A-klasse en u betaalt dus geen Wegenbelasting, geen BPM en voor zakelijke rijders geldt slechts 14 procent bijtelling. Voor dit actiemodel geldt een jaar lang gratis mobiliteitsservice, drie jaar fabrieksgarantie en twaalf jaar carrosseriegarantie. “Bij deze rijklaar-jubileum-prijs komen dus géén kosten meer”, zegt Anton van Hest. “Deze actie is zo scherp, dat hij niet geldt in combinatie met de landelijke 50/50 actie. “U kunt bovendien profiteren van een extra voordelig jubileum-accessoirespakket, waarmee u de Alto optimaal uitrust voor het rijden in de stad.”

Het jubileumpakket kost normaal gesproken 925 euro. Bij de Alto Level 3.0 betaalt u er slechts 648 euro voor, wat neerkomt op 30 procent korting. Het jubileumpakket bestaat uit een luxe stootlijstset met eindstuk, een luxe mattenset, een Tomtom Start 20 navigatiesysteem, parkeersensoren, een hoeklijstset voor en achter en een bumperbeschermplaat. “Wacht niet te lang en kom snel bij ons langs op ons verjaardagsfeestje en profiteer van dit unieke aanbod”, aldus Van Hest. “We hebben trouwens ook eigen commercials met Johnny Kraaijkamp op Radio West, als autobedrijf hebben we namelijk een echte regiofunctie. In die commercials kunt u alvast kennis maken met ons bedrijf.”

Automobielbedrijf Witte
Verrijn Stuartlaan 56, Rijswijk
(070) 3999648
Internet: www.suzuki-witte.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12