Afbeelding

Bij Autoschade OostAmbacht krijgt u altijd snelle en goede service

autonieuws

Editie: Week 16, Jaargang 22 |

De receptie van Autoschade OostAmbacht heeft recentelijk een restyling ondergaan, onder andere met nieuwe kleuren.

NOOTDORP – Bij Autoschade OostAmbacht kunnen alle soorten schades aan alle merken auto’s vakkundig worden hersteld. In de werkplaats zorgen Robert van der Ende en zijn medewerkers er voor dat uw auto weer helemaal in orde de weg op kan.
In de werkplaats van Autoschade OostAmbacht kunnen alle denkbare werkzaamheden worden uitgevoerd. Te denken valt daarbij aan demonteren, het plaatwerk, auto’s richten, spuiten, airco, ruitherstel, velgen repareren, restylen en dergelijke. “Alle schades aan de auto kunnen hier worden hersteld.”, zegt Van der Ende. “Zo proberen we de auto weer zo snel mogelijk op de weg te krijgen. In de tussentijd kan de klant gebruik maken van één van de in totaal vijf leenauto’s. Eventueel is er ook een leenkart, dat is natuurlijk hartstikke leuk als de zomer straks weer begint. Het is ook mogelijk een leenfiets mee te nemen.”
In de werkplaats werkt Robert van der Ende samen met Mike en Damy. Zijn vrouw Cisca doet alle werkzaamheden op het kantoor. “Verzekeringsmaatschappijen proberen je nog wel eens naar een bepaald schadebedrijf te sturen”, zegt Van der Ende. “De particulier kan echter altijd zelf beslissen waar hij naartoe gaat. Er staat wel eens een enkele uitzondering in de polisvoorwaarden. Wij werken in elk geval voor alle verzekeringsmaatschappijen.”
Voor Autoschade OostAmbacht is het belangrijk dat de klant waar voor zijn geld krijgt. Daarom wordt er altijd kwalitatief uitstekend werk afgeleverd, met de garantievoorwaarden die de FOCWA hanteert. “We bieden een snelle en goede service”, aldus Van der Ende. “Als de klant zijn auto voor bijvoorbeeld een schadereparatie komt brengen, dan krijgt hij hem ook nog eens van binnen en van buiten helemaal schoon terug. We proberen ook altijd al het papierwerk voor de klant te regelen.”
Het bedrijf heeft klanten vanuit de hele regio. Het is overigens ook mogelijk andere zaken dan auto’s te laten spuiten, zoals keukens, binnen- en buitendeuren, fietsen, scooters, oldtimers en dergelijke.

Autoschade OostAmbacht
Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9, Nootdorp
(015) 310 69 03
www.oostambacht.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12