Afbeelding

Preuninger breidt uit met Auto Haagland en Euromaster

autonieuws

Editie: Week 10, Jaargang 21 |

Het team van Auto Haagland en Euromaster Ypenburg, twee nieuwe bedrijven van de Preuningergroep, heten u welkom in het nieuwe pand.

YPENBURG – Naast het pand van Preuninger Haagland is het voormalige pand van Auto De Wit nu ingenomen door Auto Haagland en Euromaster Ypenburg. Beide bedrijven, maken onderdeel uit van de Preuningergroep.
Het zijn twee nieuwe bedrijven, waar je terecht kunt voor de aanschaf van occasions en voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Ralph van Croonenborgh is de eindverantwoordelijke bij Auto Haagland en Bram Nooteboom is manager van Euromaster Ypenburg. “We hebben zo rond de honderd dealeroccasions van alle merken op voorraad”, zegt Van Croonenborgh. “Occasions van klein tot groot, in alle gradaties en allemaal worden ze afgeleverd onder BOVAG-condities. De occasions zijn tevens allemaal voorzien van de Nationale Autopas (NAP), waardoor originele kilometerstanden gewaarborgd zijn. De auto’s worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens de richtlijnen van de desbetreffende fabrikant. Indien een bepaalde occasion momenteel niet aanwezig is, kunnen klanten ook een zoekopdracht doorgeven via de website.”
Het bedrijf is ook op Facebook actief en klanten komen vanuit het hele land om hier een auto te bekijken en aan te schaffen. Gecombineerd met de kracht van Euromaster, is dit een ijzersterk bedrijf. Euromaster kan namelijk alle soorten werkzaamheden aan de auto uitvoeren: van het totale onderhoud van de auto tot banden en uitlijnen. “Daarnaast hebben we een grote opslagcapaciteit voor de zomer- en winterbanden”, zegt Nooteboom. “Het netwerk van Euromaster is vertakt door heel Europa, waardoor we de klant altijd veel aanbiedingen kunnen presenteren.”
In de werkplaats van Euromaster kunnen veel auto’s tegelijkertijd worden gedaan. De werkplaats telt maar liefst acht bruggen. Ook kunnen klanten hier terecht voor vervolgreparaties en het onderhoud daarna. Uiteraard behoort APK ook tot de mogelijkheden.”
Kom snel een keer kennismaken met Auto Haagland en Euromaster. Van Croonenborgh en Nooteboom en hun medewerkers zijn u graag van dienst.


Auto Haagland / Euromaster Ypenburg

Laan van Waalhaven 365, Ypenburg
(088) 130 83 70 / (088) 130 83 40
www.autohaagland.nl
Facebook.com/autohaagland

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12