Afbeelding

Twintig jaar Kia in Nederland betekent veel voordeel bij Kia Van Leeuwen

autonieuws

Editie: Week 38, Jaargang 21 |

Marien van Leeuwen (rechts) en Peter Eggermont vertellen u graag alles over de actiemodellen in verband met het twintigjarig jubileum van Kia in Nederland.

DELFT – Bij niet alle mensen is bekend dat de auto´s van Kia en Hyundai in dezelfde Koreaanse fabriek worden gemaakt. Kia en Hyundai zijn zogezegd gelieerd. Bij Kia-dealer Van Leeuwen Delft kunnen dus ook Hyundai-rijders terecht voor het onderhoud aan hun auto.
Het vertrouwde adres in Delft voor Hyundai was altijd ACD Hyundai. Dit bedrijf wordt overgenomen door Het Motorhuis in Delfgauw. “We willen de mensen duidelijk maken dat ons bedrijf een alternatief is voor Het Motorhuis”, zegt Marien Van Leeuwen. “Inwoners van Delft die niet helemaal naar Delfgauw willen voor het onderhoud aan hun Hyundai, kunnen ook bij ons aan de Schieweg terecht.”
Bent u er aan toe om uw auto in te ruilen? Overweeg dan de overstap naar het merk Kia. Het hele gamma dat Hyundai levert, dat levert ook Kia. Dezelfde producten en service zoals men gewend is, met bovendien 7 jaar garantie op elk model. “Laat u bij ons in de showroom informeren over gunstige inruilacties”, aldus Van Leeuwen.
Het merk Kia is twintig jaar in Nederland en daarom is er nu enorm veel Kia-voordeel. Hiervan kunt u profiteren tot en met 14 oktober. De Kia Picanto is er bijvoorbeeld in 20th Anniversary uitvoering, met een gratis geïntegreerd navigatiesysteem plus een Kia Service Plan voor drie jaar gratis onderhoud. De Kia Picanto 20th Anniversary is er vanaf 8.595 met een klantvoordeel van 1.630 euro. “Voor alle andere modellen zijn er ook 20th Anniversary uitvoeringen”, zegt Van Leeuwen. “Allemaal met in elk geval een gratis geïntegreerd navigatiesysteem plus een Kia Service Plan voor drie jaar gratis onderhoud. Daarnaast zijn er voor elk model nog vele andere extra´s met elk een eigen prijsvoordeel.”
Voordeel is er dus ook op de Kia Rio, namelijk tijdelijk 1.580 euro. De cee´d family bestaat uit vier toonaangevende modellen met ieder een uitgesproken karakter. Van de cee´d vijfdeurs, een comfortabele hatchback, die zijn coupe-achtige look met bruikbare functionaliteit combineert, tot de ruime en praktische cee´d Sportswagon. Of kiest u voor de Kia pro cee´d? Een sportieve coupe, die net als de vijfdeurs ook leverbaar is als zeer pittige GT-versie. Vier bijzondere karakters, die wat betreft design, comfort en prestaties onmiskenbaar familie zijn. “Het spectaculairst is het voordeel op de Kia cee´d 1.6 GDi 20th Anniversary”, zegt Van Leeuwen. “Met een tijdelijk klantvoordeel van 1.795 euro.”
Kom langs in de showroom en laat u ook informeren over het voordeel dat geldt voor de Kia Optima, Sorento, Venga, Carens en Sportage. Voor alle Kia-modellen geldt altijd een garantie van 7 jaar.

Kia Van Leeuwen
Schieweg 53

(015) 2560879
www.kia-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12